5 Ekim 2009

Daum&Alex..!!

Özellikle dün akşamdan beri bütün yazılı ve görsel basın söz birliği etmişcesine Alex ve Daum'u göklere çıkartan yorumlar-yazılar yayınlıyorlar..!! Ama onlar eminim kendilerini bugün yüceltenlerin ilk fırsatta sıkılıp-utanmadan, acımasızca ve adice saldırıya geçeceklerini biliyor..!! Düne kadar Daum için, takımı yanlış oynattığından tutunda bazı oyuncuları kayırdığına kadar yazanların Alex için yazdıklarını zaten ezberlemiştik(koşmaz, takımı eksik oynatır vs..!)..!!
Türk medyası namıdiğer QTM böyle çalışıyor her zaman kazananın yanında, ilk puan kaybında(aynı Twente maçından sonra olduğu gibi.!) Aziz Yıldırım'dan girerler Emre'den çıkarlar..!!
Geldiği günden beri "rayykard şöyle, rayykard böyle" diyenlerin alınan bir beraberlik ve bir mağlubiyetten sonra geçirdikleri evrimi beraberce izliyoruz..!!
Ama bu ikili varya bu ikili, size bu fırsatı vermeyecek..!!

1 yorum:

Adsız dedi ki...

İnşallah vermeyecek.
Gerçi bu övgüler nasıl geldi anlamak mümkün değil. 1 hafta öncesine kadar bu maça kadar müthiş eleştiriler bir anda 180 derece dönüş :) Ne iş?
Denizli'de kaybedilen sezon gibi. her zaman fener düşmanı medya. Ama biz önde iken bir yıkama-yağlama servisi ile rahevete düşürme çabaları olduğuna inanıyorum. Mesela derbiyide kazanıp farkı açarsak görürüz 'Şampi' ve türevlerinde manşetler haberler. Rehavete sokmak için kesinlikle ve kesinlikle..!