7 Ekim 2009

Alın yakın..!!

Evet beklenen oldu ve Tahkim Kurulu, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından küme düşürülme kararı verilen Ankaraspor'un itirazını reddetti..!!
Ankaraspor önümüzdeki sezondan itibaren artık Bank Asya 1'inci ligde, futbolcularada transfer için 15 gün zaman tanınmış..!!
Ayrıca mavi-beyazlılar ligde oynadığı ve oynayacağı maçlarda hükmen mağlup sayılacak..!!
Şimdi aslında Gökçek aşiretinin istediği oldu, onlar zaten bu takımı gözden çıkartmışlardı, yalandan "CAS'a gideriz, onu yaparız, bunu yaparız..!!" diye birkaç gün ortalarda gözükürler, büyük olasılıkla Ankaraspor'lu futbolcularda(ihtiyaç duyulan mevkilere..!!) Ankaragücü'ne geçerler ve hikaye unutulur gider(bknz. Kayseri-Kayseri erciyes ve Gençlerbirliği-Hacettepe)..!!
Olan teknik kadro, futbolculara, taraftarlara(bütün takımların taraftarları bu sezon 2 eksik maç seyredecek..!!) ve diğer takımlara oldu.!!
Madem böyle bir halt yapacaktınız, sezon başlamadan yapsaydınız da(kimse bana olay yeni gerçekleşti demesin, kokusu geçen seneden çıkmaya başlamıştı..!!) Bank Asya'dan başka bir takım çıkmış olsaydı, bizde adam gibi bir lig izleseydik..!!

3 yorum:

ihsan dedi ki...

Karşıyaka çıksaydı mesela :D

tamchee dedi ki...

Aynen..!!

celine dedi ki...

teknik kadroyu futbolcuları geçtim , ankaraspor maçlarından ekmeğini çıkaran bir yığın insan ne olacak şimdi ?

o stadın güvenlikçileri , dışarıdaki simitçiler ve köfte ekmekçiler , temizlik görevlileri...

i.melih bu kadar adamı belediyede istihdam eder artık !!!!