30 Ekim 2009

Yangına Devam..!!

Türkcell süper Ligi'nin üç "büyük" takımından biri olan Galatasaray ile oynadığımız lig maçının üzerinden bir hafta geçti..!!
Maçın öncesi ve oynanırken oluşan olayların "suçluları" bulundu, cezaları kesildi ama birileri hala konuşuyor..!! Sanki Fenerbahçe maçı hakem veya olaylar(hakemin kafasına gelen ve bu genç yaşında Keita'nın gözünün çıkmasına sebep olan su bardağı-şişesi ve Arda-Baroni'nin başlattığı itiş-kakış..!!) sayesinde kazanmış gibi bir izlenim veriliyor..!!
Ulan bir kerede çıkıp deyin ki "başta kaptanımız olmak üzere bu maçı kaldıramadık, Fenerbahçe hakkıyla kazandı..!"..!! Ama yok, sizin hocanız taktik-psikolojik olarak takımı çok iyi hazırladı, kaptanınız arkadaşlarını en ufak bir olaya sokmamaya özen gösterdi ve saha içinde harika mücadele ettiniz ama şansınıza o gün Fener'in balı üzerindeydi..!!Maç gününden beri Adnan Polat, Frank Rijkard(Raaykard :)), Arda, Keita ve bugünde Haldun Üstünel devamlı bir açıklama yapma durumundalar..!!
Sahtekar Keita'nın Kasımpaşa maçında salladığı ama tutturamadığı yumruğu Emre veya Lugano yapsaydı neler olurdu acaba ve bu arada Lugano 5 maç alırken Keita niye 3 maç alıyor.!? Elanon'un Derbide hakemi ittirmesi neden konuşulmuyor..!? Milli maçta Emre basın tribününe kol hareketi yaptı, adama demediğimiz kalmadı, Galatasaray'ın maçtaki tek olumlu hareketinden yani golden sonra Hakan Balta ile yine Keita aynı kolu yaptı bu neden konuşulmuyor..!?
Aslında uzatmaya gerek yok şu anda Galtasaray camiasının yaptığı taraftarlarına o gün sahadaki kötü ve aciz oyunlarını unutturmak için gündemi farklı konular ile doldurmak, yoksa bakmayın "bizi dövdüler, sahip çıkmadılar, verilen cezalardan memnun değiliz vs..!" türünden açıklamalara konu futbol olmadığı sürece hepsi hayatından memnun..!!Anlaşılan ligin ikinci yarısı ASY'de oynanacak maça kadarda susmayacaklar..!!
"Sen ağlama, dayanamam
ağlama göz bebeğim sana kıyamam...!!"
:)

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Bir mahzun Mor menekşe ağlıyor işte :)