22 Ekim 2009

1 gol=3 puan=gurup liderliği=moral..!!

Alex, Güiza, Semih ve hatta Deivid'in yokluğunda gittiğimiz Bükreş deplasmanından Colin Kazım'ın 59'uncu dakikada attığı gol ile 3 puanı ve gurup liderliğini(Sheriff'in de Twente'yi yenmesiyle.!) alarak dönüyoruz..!!
Volkan, Gökhan, Bilica, Lugano, Roberto Carlos, Emre, Cristian, Mehmet Topuz, Özer Hurmacı, Dos Santos ve Colin Kazım ilk onbiri ile başladığımız maçta golü bulduğumuz dakikaya kadar tam anlamıyla S.Bükreş'i ezdik..!!
Ne zaman golü bulup onu koruma sevdasına düştük o zaman Steau kalemize gelmeye başladı, gerçi Kapentanos'un üst direkten dönen kafa vuruşu dışında bütün maç boyunca adamakıllı akılda kalan bir pozisyonlarıda yoktu..!!Colin Kazım oyunda kaldığı süre boyunca elinden geldiğince oynadı ve mücadelesini yaptı, Dos Santos sol açıkta başladığı ve Özer çıktıktan sonra geçtiği forvet arkasında vasatı bir türlü aşamadı..!!
Ve Özer Hurmacı, bu çocuk bu takımda(aslında herhangi bir takımda.!) banko oynar, mücadele ediyor, sorumluluk alıyor, takımını ileriye doğru sürüklüyor ve yılmıyor..!! Eğer şans bulur ve birkaç maç üstüste oynarsa onu Daum bile kesemez..!!
İnsanın bu akşamki takım dizilişi vemücadeleyi görünce Daum'a "Antep'te aklın neredeydi.?" diye sorası geliyor..!!Ve şimdi gelelim gecenin asıl kahramanına..!!
İkinci yarının ilk 5-6 dakikası daha sonra da maçta Fenerbahçe'nin yaptığı her atakta bütün ekranı kaplayan D-Smart logosu, bir ara 80'inci dakikalarda ekranın hem altında, hem üstünde beliren alt-üst yazılar ve ikide bir gidip gelen yayın, yani ne diyelim..!!
Rahat rahat bir maç izlettirmediniz ya, Allahınızdan bulun..!!

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Özer bende çok beğendim hakikaten belki birgün 10 numarayı sırtına geçirir :) Ayakkabısıda Alex'le aynıı idi. Puma :):) Dsmart Tnt gerilimi sağolsun içine etti ekranın ..