22 Ekim 2009

Steau Bucuresti&Fenerbahçe..!!

Birkaç gündür işlerin yoğunluğundan blogu boşlamıştım ama yeniden bıraktığımız yerden başlıyoruz..!!
Burada olamadığımız ve postsuz geçen sürede, hafta sonu oynanan ve 2-1 mağlup olduğumuz Gaziantep maçı vardı..!! O maçtan sonra QTM'da yine yılın en kötü hocası, takımı ve başkanı olduk..!! Ama bu hafta 2'de 2 yaparız ve yine "harika" Alex, "dahi" Daum ve "büyük" başkan oluruz merak etmeyin..!!
Bunlara ya biz camia olarak alıştık yada Antep maçını rakibin mücadeleci ve sağlam oyunu kadar bizim kötü oyunumuz(özellikle ikinci yarı.!) yüzünden kaybettiğimiz için fazla yaralanmadık..!!
Ancak bu akşam Steau ile oynayacağımız UEFA Avrupa Ligi maçı farklı..!!
Sebep ise rakibin kesinlikle bizim ayarımızda olmaması ve bir sonraki maçın "parçalılar" ile oynanacak olması, Steau'dan alacağımız puan(lar) gurupta daha rahat bir konumda olmamızı sağlayacağı kadar, Antep maçının moral bozukluğunu üzerimizden atmamızı da sağlayacaktır ..!!
Eğer Antep maçında yapılan hataları futbolcularımız ve kenar yönetimimiz tekrarlamaz ve sabırlı-kontrollü oynamayı becerebilirse maçı alır geliriz..!!
Alex, Deivid ve Güiza yine yok, Lugano büyük olasılıkla oynayacak, Dos Santos ve Colin Kazım'da doğru düzgün oynarsa eksikler pek hissedilmez diye düşünüyorum..!!
Steau stadındaki maç saat 20,00'den itibaren TNT ve Euro Futbol kanallarından yayınlanıyor, hakem ise İskoç Douglas McDonald..!!

Hiç yorum yok: