18 Ekim 2009

Real, Inter ve bir balon..!!

Real Madrid'in tarihine defalarca adını yazdıran(Real Madrid'in en çok gol atan oyuncusu, milli takımda en çok forma giyen oyuncusu ve Şampiyonlar Ligi'nde en çok gol atan oyuncusu..!!) kaptan bu akşam iki tane şık gol ile takıma yeni gelen yıldızlara "ben daha ölmedim!" mesajını verdi..!!
Valladolid karşısında 711. maçına çıkan Real Madrid kaptanı Raul'a maç öncesi Manuel Sanchis'in rekorunu kırdığı için birde plaket verildi..!!
Kankası Zizou'nun da tribünde olduğu maçta Real Valladolid'i 4-2 ile geçti, diğer goller Marcelo ve Higuain'den..!!
İtalya'da ise Genoa deplasmanına golcülerini(Eto'o & Milito) almadan giden İnter rakibini Cambiasso, Balotelli, Stankovic(attığı gol enfesti, videosu burada..!!), Vieira, Maicon'un golleriyle 5-0 yenerek geçerken 1-1 biten Fiorentina-Juventus maçı atılan gollerin ve ikinci yarının ilk dakikaları haricinde zevksiz bir maçtı..!!
Ama gecenin maçı(aslında olayı demek lazım.!) İngiltere'deydi, Sunderland ile karşılaşan Liverpool 1-0 yenildiği maçta bir balonun kurbanı oldu..!!
Maçın 5'inci dakikasında Bent’in şutunda top bir balon'a çarpıp yön değiştirince Reina'yı da şaşırtarak gol oldu..!! Zaten iki as oyuncusundan(Steven Gerard ve Fernando Torres) yoksun olan Liverpool'da gol-goller bulamayınca sahadan yenik ayrıldı..!!
Erman Toroğlu maçtan sonra(artık bizim lig kesmiyor, oralara kadar uzandı kabzımal.!!) "maç tekrarlanmalı!" demiş..!! Ben hala Reina'ya gülüyorum, adam az kaldı balonu yakalamak için atlayacaktı(kolajın üzerine tıklayıp büyütün, 3'üncü resme bakın ne demek istediğimi anlayacaksınız..! :D)..!!

Hiç yorum yok: