4 Ekim 2009

İnanmış Çocuklar..!!

Bu akşam Şükrü Saracoğlu'nda, takımda disiplin, yardımlaşma, baskı-pres, kazanma arzusu, tribünlerde ise harika bir taraftar görüntüsü vardı..!!
Ve baştan söylemek lazım bu akşam stada gelmeyen-gelemeyen taraftarlar inanılmaz bir gece kaçırdılar, sadece üst üste 8 galibiyet alarak en iyi sezon açılışı rekorundan bahsetmiyorum, oynanan futbol ve taraftarın 90 dakika durmayan desteğinden bahsediyorum..!!
Takımda aksayan sadece, iki golün asistini yapmalarına rağmen Güiza ve Dos Santos vardı..!! Onun haricinde Volkan'dan tutunda Vederson'a, Baroni'ye Bilica'dan Gökhan'a, Emre'ye kadar hepsi mükemmel oynadı, hepsi hafta içi başkan'ın dediğini doğrular gibiydi "Çocuklar inanmış!"..!! Alex için ise artık söyleyecek bir şey bulamıyorum,sağıyla attı, soluyla attı, iyi ki var ve bende onu "çubuklu forma" ile izleyebilen şanslı kişilerden biriyim, eminim her Fenerbahçe'li ilerde çocuklarına-torunlarına ondan sıkça bahsedecek..!!Maçı aslında şöylede açıklayabiliriz, atılan 3 gol, direklerden dönen 2 top ve en azından %90 diyebileceğimiz netlikte 3 pozisyon(Güiza, Semih ve R.Carlos.!), insan "Ulan iyiki Fenerbahçe üretken değilmiş.!" diyor..!!
Maçın hakemi ile ilgili yorumu stadda zaten yapmıştık "Kuddusi noluyo g**ün başın oynuyoo..!!"
Ama ona rağmen son sözü taraftar söyledi, dakikalar 80 falandı herhalde Maraton Üst'te açılan pankartta yazan "Kendi rekorumuzu kendimiz kırarız"
Nokta..!!

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Aynen öyle :)