14 Ekim 2009

Türkiye&Ermenistan..!!

Bu akşam Bursa Atatürk Stadında oynanacak 2010 Dünya Kupası gurup maçlarının sonuncusu olan Ermenistan maçı sadece son gurup maçı değil aynı zamanda başka "sonlarında" maçı olacak..!!
Bi kere neredeyse istifası kesinleşmiş olan Fatih Terim'in son maçı olacak gerçi o Bursa'da İbrahim Yazıcı'ya "Ben istifa ettimmi ki.!? Sadece ‘Bursa’daki maç, veda maçımız olur’ dedim..!" buyurmuş ama artık dönmez herhalde, bu sondur yani, dimi.!?
Sonra bugünkü açıklamalarına bakarsak Rüştü'nün son maçı olacak..!! Fenerbahçe'de oynadığı dönemlerde de kanımın bir türlü ısınmadığı Rüştü için aslında milli takım vedası için bence henüz erken gibi gözüküyor, sonuçta milli takımın kalesinde kulüp takımlarında gösterdiği performanstan daha fazlasını gösterdiği ve güven verdiği bir gerçek..!!
Birde şimdi "bayrak" olayımız çıktı, Fifa maçta stada Azerbaycan bayrağının sokulmasını istemediğini belirtmiş.!!
Yıllarca Avrupa'da oynadığımız maçlarda stadlarda pkk bayrakları, Yunan bayrakları olurdu ama nedense Fifa o zamanlar bu kadar "duyarlı!" olmazdı...!! Şu haberden sonra bu akşam maça gidecek olan taraftarlar bence artık birer Azerbaycan bayrağı edinmeye çalışıyordur..!!
Maç saat 21,00'de Atv'de


Hiç yorum yok: