4 Eylül 2009

İbne Basın..!!

Ulan en büyük "PİÇ KURUSU!" sizsiniz aslında..!!

5 yorum:

koala dedi ki...

Ne yazık ki aynı hataya sen de düşmüşsün. Bu ismini bile bilmediğim bilmemnespor.com gibi haber portalları basın filan değil. Kaldı ki, zaten Basın Yasası'na göre internet mecrası halen basın sayılmıyor.

Bu heriflerin başlığı atmaktaki amacı zaten bu. Bu başlıkla en az 50 bin hit almıştır bunlar. Okumayın, okutmayın. Bu kadar basit.

Yoksa bu ciğeri beş para etmez adamlara para kazandırmaya devam ediyorsunuz. Kişisel olarak senin için söylemiyorum bunu.

Bir basın mensubuyum ve bu adamlarla aynı kategoriye konulmaktan rahatsızım. Tüm derdim bu. Ve tekrar edeceğim, bu adamlar basının bir parçası değil.

Tolga Aşk dedi ki...

Şerefsizlere bak ya. Bu basına iyi bir basmak lazım.

Burak Eken dedi ki...

Emre'nin ceza görmesine neden olan "piç kurusu" sözünden bahsetmek istemişler. Ama resmen batırmışlar. İnsan en azından tırnak içine alır. Böyle, Emre'ye küfreder gibi olmuş.

tamchee dedi ki...

@koala; ben zaten bu olaya blogda yer verirken o sitenin ne adını telafuz ettim, nede link falan verdim..!!
Ve eğer blogu devamlı takip ediyorsan, bunlarla "gerçek" basın mensuplarını(M.T, S.H, Aceto ve senin gibi..!!) sanal alemde de olsa sevgi-saygı duyarak takip ederim..!!

gillerprensi dedi ki...

Emre'yi sevmediğim doğru ancak hiçbir kimsenin bir insana kinayeli de olsa böyle bir laf etmeye hakkı yoktur. Densiz bir web habercisinin halt etmesidir. Emre'nin saha içindeki hareketi ne kadar yanlışsa bu başlık da o kadar yanlıştır.