6 Eylül 2009

Türkiye 4-2 Estonya..!!

Daha 7'inci dakikada Voskoboinikov'un ayağından golü yiyince kazanacağımızdan emin olmama rağmen stresli bir maç olacağını anlamıştım..!!
İlk yarıyı 2-1 bitirdiğimizde aslında 2'inci yarı formalite olmalıydı bizim için ama bi langırt golü yiyince 71'de Tuncay'ın farkı 2'ye çıkartan golüne kadar "acaba" olduk..!! Allah'tan son 20 dakika o 2 fark 1'e inmedi de rahat rahat bitirdik maçı..!!
Milli takımın 600'üncü golünü atan Arda, son vuruşlarını inanılmaz derecede geliştirmiş Tuncay, Emre, Servet ve Sercan gecenin iyileriydi, diğer oyuncuların pek vasatı geçemediğini söylemek gerek..!!
Ve ATV, kendilerini canı gönülden tebrik ediyorum, herhalde Türk televizyonlarında bundan daha kötü bir maç yayını uzun zaman göremeyiz..!? Adamlar reklam koymak için önemli pozisyon bekliyorlar(küfürü de yiyorlar..!), eminim en az Fatih Terim kadar R.Tayyip Erdoğan'ı göstermişlerdir(yalakalık hesabıı..!!), yorumcunun yaptığı en iyi iş korner saymaktı..!! Şimdi Bosna maçını yayınlayacak olan Fox'tan yana hiç sıkıntım yok, başta da dediğim gibi bundan daha kötü yayınlayamazlar herhalde..!?

Hiç yorum yok: