17 Eylül 2009

Fenerbahçe Begins..!!

Fenerbahçe - FC Twente
Şükrü Saracoğlu
22,05
Hakem; Claudio Circhetta

Bu akşam UEFA Avrupa Ligi'nde ki ilk gurup maçımızda Twente ile karşılaşıyoruz..!!
Daum'un dünkü basın toplantısında dediği gibi "Kimse bize birşey hediye etmedi, Twente'de etmeyecek.!" o yüzden bu akşam, iki sene önceki Şampiyonlar Ligi'nde oynadığımız maçlardaki performansımızı sahaya yansıtamazsak işimiz pek kolay olayacak..!! Evet kendi liginde ve Avrupa'da bu sezon hiç yenilmemiş 2 takımın karşılaşmasınıda ibre, hem kadro, hemde ev sahibi olmamız dolayısıyla bizden yana..!! Zaten Twente'nin hocası McClaren'de basın toplantısında "Sahada sadece Fenerbahçe'yle değil seyirciyle de mücadele edeceğiz.!" diyerek bizi favori gösterdi ama unutmamamız gereken maçların sahada kazanıldığı..!!
Deniz ve Önder'in oynamayacağı kesin, Emre ilk onbirde olacak, Bursa maçında izlediğimiz defans da artık oturmuş durumda, sadece sağda Daum'un Kazım'ı mı M.Topuz'u mu tercih edecek o belli değil..!!
Kontratak futbolunu iyi oynayan bu rakibe karşı erken bir gol bulursak ve 90 dakika boyunca rakibimizi küçümsemeden, konsantrasyonumuzu koruyarak oynarsak rahat bir galibiyet alabileceğimizi düşünüyorum..!!

Hiç yorum yok: