4 Eylül 2009

Emre Belözoğlu'nun cezası..!!

Futbol Disiplin Kurulu, Emre'ye Manisaspor maçında, rakip takım oyuncusuna yönelik hakareti ve müsabaka hakemine yönelik sportmenliğe aykırı davranışı nedeniyle 3 resmi müsabakadan men cezası vermiş..!!
Bunu bütün futbol camiası bekliyordu, bence olması gerekende en az buydu..!!
Herhalde Daum Emre'nin yokluğunda(büyük olasılıkla tahkim 2 maça indirir..!!) Bursa, Büyükşehir Bld. ve Antalya maçlarında Mehmet Topuz, Selçuk yada Özer Hurmacı'yı oynatır oynatmasına da, Emre'nin saha içinde rakibe, hakeme ve tribünlere yapacağı hareketlere(en az Musa ve tv'lerdeki yorumcular kadar..!!) dikkat etmeli çünkü bundan sonra alacağı ceza herhalde 5-6 maçtan başlar..!!
Bide bu adam Galatasaray'dayken hiç kırmızı kart görmüşmüydü..!?
Ben hatırlayamadım..!!

3 yorum:

Volvox dedi ki...

Yarı finalde Leeds'e karşı kırmızı kart yemiş ve uefa finalinde sahada olamamıştı.Hatta Fatih hocadan dayak yiyecekti :)
Hatta alıntı yapayım

"Leeds’de niye kırmızı kart gördü? Fatih hoca onu orada neden dövdü? En yakın dostları Arif, Hakan Ünsal, Okan Buruk onu kaç kere tokatladı? Hep bunlar Emre’yi sakinleştirmek ve yola getirmek uğruna yapıldı. Ama karşımızda yine aynı Emre. Yapısı böyle. Ama değişim için hâlâ zaman var. Artık sorumlulukları fazla."

tamchee dedi ki...

Eyvallah..!!
Demekki yemiş..!!

Volvox dedi ki...

Emre bu, zor değişir yıllardır değişmedi.