27 Eylül 2009

7x7 Fenerbahçe..!!

R.Carlos'un durumu ne olacak.? Özer Antalya'ya neden götürülmez.? Daum, son haftaların formsuz ikilisi Güiza Kazım ikilisininde içinde olacağı bir rotasyona gidecekmi.? En önemlisi Fenerbahçe 7'de 7'yi tutturabilecekmi.?
Maç başladığında herkesin aklında bu sorular vardı..!!
Carlos yedek başladı ve bitirdi, onun ile ilgili açıklamayı maçtan sonra Aykut Kocaman "Carlos'a kendisinin bizim sözleşmeli oyuncumuz olduğunu ve bu sezon burada olmasını istediğimizi söyledik..!!" şeklinde yaptı..!!
Yani gitmek istiyor ama biz şu an onu göndermeyi düşünmüyoruz gibilerinden bir açıklamaydı..!!Özer'in durumu tam bir muamma, bu adam bu takıma geldiğinde "bence sezonun en iyi transferi!" demiştim ve hala öyle düşünüyorum ama Daum bir iki maç şans vermezse bunu hiç birimiz göremeyeceğiz, onunda bu şansı henüz vermeye niyeti yok belli..!!
Rotasyon konusuna gelince, Emre'nin cezasından dolayı yerine Mehmet oynuyor, eh bir hafta daha oynar sonra yine kulübeye döner, onun haricinde bi değişiklik yok Daum aynı Daum, inat yani..!!7'de 7'nin nasıl olduğuna gelince, takım maça her hattıyla iyi başladı, Kazım'ın ayağından bulduğumuz gol çok şıktı, o direkten dönen vuruşu ise öncesindeki çalımlarıyla tam jeneriklikti, yediğimiz gol G.Gönül'ün hatasını çok iyi değerlendiren Ali Zitouni'nin çok düzgün kafa vuruşu sonucu geldi, zaten bu golün haricinde gaza gelipte bütün takım halinde kalemize geldikleri 98'inci dakikaya kadar gollük bir pozisyonları da yoktu..!!Fenerbahçe'nin haftalardır takım olarak bu kadar etkili maçını izlememiştim, Alex, Baroni, Bilica, M.topuz ve Kazım sahanın en iyileriydi..!!
Maçın genelinde dikkat çekenler ise, 3 tane direkten dönen top, Güiza'nın kaçırdığı iki net pozisyon veya öyle demeyelim de Polat'ın maç boyunca kurtardığı yada bizim bir türlü değerlendiremediğimiz 3'ü %100'lük birçok pozisyon, Yunus Yıldırım ve yardımcılarının her iki takım hakkında da verdikleri garip kararlar ve verip-vermedikleri kartlar..!!
Ve o son gol, halı sahada bile maç bitmek üzereyse ve durum berabereyse defans bu kadar boş bırakılmaz, kaleci Polat(Ö.Çatkıç'tan çok daha iyi bir kaleci.!) bir anda 4 Fenerbahçe'li futbolcuyla karşı karşıya kaldı ve yapabileceği(Güiza'nın vurmasını ummaktan başka :)) bir şey yoktu..!! M.Özdilek'in yerinde Yılmaz Vural olsaydı seyreyleyecektik akşamki gırgırı..!!
Bu arada "arma formada" yakıyor ha..!!

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Bu Guiza'ya nasıl dayanıyor anlayamıyorum :/