1 Eylül 2009

Biz yokken..!!

Evet herkese merhaba, tatil bitti ve İstanbul'a dün itibariyle dönüş yaptım..!!
Dün sabahki güneşli-harika güney sabahından sonra bugünkü İstanbul hiçmi hiç çekilmiyor..!!
Burada olamadığımız zaman süresince ligin ilk maçında(Biri Dos Santos'tan harika bir şekilde..!!) Sivas’a 3 attık, Lugano döndü ve Sion maçında ilk onbirde sahaya çıktı..!!
Usain Bolt 9.58 ile yeni rekorunu kırdı..!!
Futbol Federasyonu Fenerbahçe ile mahkemelik olup 5,250,00$ tazminat ödemesine karar verilen Aurelio'nun cezasını tahkim kararıyla bozdu..!!
Diyarbakır'da 3 atıp 2 yedik(kalemizde gördüğümüz toplardan biri Nike, diğeride halis Diyarbakır karpuzuydu..!!)..!!
Sion'u hiçkimsenin beklemediği şekilde 2-2 ile eleyebildik.!!
UEFA Avrupa Liginde, Romanya'dan Steaua Bükreş, Hollanda'dan Twente ve Moldova'dan Sheriff rakiplerimiz oldu..!! Bu guruptan lider olarak çıkamazsak "Yuh" bize..!!
Manisa'ya kötü ve beceriksizce oynayıp 10 kişi kaldıktan sonra gol atmayı becerdik..!! Birilerinin ciddi bir şekilde Emre'nin dikkatini çekmesi lazım, eğer bu hataları yüzünden önemli bir maçta eksik kalırsak başta başkan ve hoca kafalarını taşlara vururlar ama işi işten geçmiş olur..!!
Avrupa'da ise İngiltere'de Man.City, Chelsea ve Totenham firesiz devam ediyor, İspanya'da "son şampiyon" bıraktığı yerden başlarken Los Galacticos Deportivo'yu yenerken oldukça zorlandı, italya'da ilk 2 hafta sonuçlarından çok son 4 yıldır Roma'yı çalıştıran Spalletti'nin istifası gündemde..!!
Yaa sahi aklıma geldi de Kerem Gönlüm'ün "doping" olayı ne oldu sahiden..??

Hiç yorum yok: