20 Eylül 2009

Fenerbehçe 1-0 İstanbul B.B.

Daha önce 4 kez karşılaşıp ancak 1 defa yenebildiğimiz İstanbul B.B. ile 5'inci randevudan, maçın 34'üncü dakikasında Gökçek Vederson'un serbest vuruştan bulduğu gol ile 1-0 galip ayrıldık..!!
Hafta içinde oynadığımız Twente maçından sonra herkes biraz tutuk olmamızı bekliyordu ama bu akşamki oyunu gerçekten beklemiyorduk..!!Daum taraftarın ondan yapmasını beklediği revizyonu yapmamış, sadece mecburiyetten cezalı Emre'nin yerine M.Topuz ile başlamıştı, Twente maçının kötü-etkisiz oyunlar nedeniyle en çok tepki çekenleri olan Guiza ve Kazım yine ilk onbirde yerlerini almışlardı..!! Sadece maçın başalrında biraz gayretli gözüken Guiza 90 dakika sahada kalırken, Kazım 65'te oyundan alındı..!! Kazım'ın maçtan alındığında yedek kulübesinin arkasında bulunan taraftarlarla kavga etmesi bu oyuncunun en azından Antalya maçında dinlendirilmesi gerektiğinin adeta bir göstergesi gibiydi..!! Semih konusundan ise hiç bahsetmeyeceğim, o adamın kaderi bu ve bunu artık kabullenmesi-kabullenmemiz gerek..!!..!!
6'da 6 yaptık ve puanımızı 18'e çıkardık ama oynanan oyunun sadece küçük bir "Bayram Hediyesi" olduğunu onun dışında kimseye umut verdiğini sanmıyorum..!!

Hiç yorum yok: