3 Aralık 2009

Twente 0-1 Fenerbahçe

Evimizde aldığımız 1-2'lik skorun rövanşı, Uefa Avrupa ligi guruplarından lider çıkma maçı, kendi ligimizde aldığımız kötü sonuçlara "dur!" deme maçı, ne derseniz deyin işte o maça çıktı dün akşam Fenerbahçe..!!
Sadece alınan sonuçlar ile değil takım içindeki problemlerinde(Kazım'ın, Carlos'un ve Güiza'nın durumu vs.) taraftarın başını ağrıttığı şu günlerde, Hollanda ligi liderini kim ne derse desin evinde başa baş bir oyunla 1-0 yenmek iyidir..!!
İlk yarı 41'inci dakikaya kadar neredeyse BJK maçının aynısıydı.! Sağlı sollu saldırdık, sadece kaleci Boskcher'i geçemedik..! 41'inci dakikada Perez'in direkten dönen şutu ve Twente'nin ikinci yarıya Ruiz ve N'kufo'nun tehlikeli vuruşlarıyla girmesinden sonra takım silkelendi ve oyuna tekrar ortak oldu.! Bu arada Ruiz'in şutunu çizgiden çıkartan Carlos'ta neden Carlos olduğunu hatırlattı..!!
71'de kornerden gelen topa yükselerek "Luganovari" bir vuruş yapan Lugano durumu 1-0'a getirdi..!! Bu dakikadan sonra maçta skor her an değişebilirdi, iki takımında karşılıklı tehlikeli atakları vardı ve Twente'de N'kufo'nun bir topu daha direkten döndü..!!Bu günkü gazeteler geçen hafta spor gündemine damga vuran Colin Kazım!a rekor ceza verileceğini yazıyor..!! İnşallah bu ceza furyasından, maçta 82'inci dakikada yerini Semih'e bırakan Güiza'da nasibini alır ve biraz serinler..!! Çünkü bunca izleyenin önünde oyuna giren takım arkadaşının elini sıkmadan, hocalarından birini ittirermek kesinlikle cezasız kalmaması gereken bir durumdur diye düşünüyorum..!! Bugün bunları yapan yarın formasınıda fırlatır atar..!!

1 yorum:

MuL€ dedi ki...

Şu ceza olayına kesin katılıyorum bu guizanın çektirdikleri yeter aklını başına toplamıcaksa bassınlar cezayı kimse fenerbahçeden büyük değil!