5 Aralık 2009

The NeverEnding Story..!!

Hani şu bir türlü bitmeyen hikayelerin-olayların anlatıldığı diziler vardır, 100-150 bölüm sürerler, her şey tam sakinleşti-bitti derken başka bir halt olur, hadii tekrar hareket, tekrar heyecan..!!
Bu sene Fenerbahçe'lilerin izlediği Fenerbahçe işte bu dizilere benzemeye başladı, kavga-döğüş, sevinç-hüzün, yalan-dolan vs..
Bir türlü sular durulmuyor, şimdi de vizyonda Önder Turacı var..
Eskişehirspor maçı kadrosuna alınmayan oyunculardan Önder Turacı dün gece evinde geçirdiği "kaza" sonucu sağ el bileğinin atardamarını kesmiş..!!

Geçmiş olsun, aslında bize geçmiş olsun renklerine aşık olduğumuz kulübümüz garip bir yola girmiş gidiyor..!!Futbolcunun biri çok önemli bir derbi maçta kendini oyundan attırana kadar hakeme küfür ediyor ve 4 maç ceza alıyor, bu cezasının ilk haftasında arkadaşlarını yanlız bıraktığı ilk maçta takım çok kötü bir skor ve oyun sonrasında rakibine kaybediyor, her maç onun adını haykıran binlerce taraftar sokağa çıkamazken o bu maçın hemen sonrasında takım arkadaşıyla eğlenmeye gidiyor ve ertesi gün geç kaldığı antremana yetişmek için hız yaparken kaza geçiriyor..!!Futbolcumuzun diğeri sezon başından beri bilmem neyinin doğrultusunda hareket ediyor, her mikrofona "giderimde giderim!" diyor, sahada uyuyor, oyundan çıkartılınca artistlik yapıyor bu arada takım arkadaşları saha içinde gırtlak gırtlağa, biz yine tribünde-ekran karşısında kahroluyoruz..!!Ve güya "sakat olduğu için" Eskişehir deplasmanına götürülmeyip tedavi olması ve dinlenmesi için İstanbul'da bırakılan Önder Turacı, gece geç saatlere kadar bir gece kulübünde eğlenmiş ve daha sonra evine gittiğinde artık ne olduysa elini kesmiş..!!
Doktorun dediğine göre elinden geçirdiği operasyon nedeniyle 10 gün antremana çıkamayacakmış..!! Sabahtan beri her kafadan farklı bir ses çıkıyor.! Kimisi "Annesine yardım ederken kesti!" diyor, gecenin bir yarısı ne yardımıysa artık.?! Kimisi "kız arkadaşıyla kavga etti, sağı-solu yumruklarken oldu!" diyor..! Şimdi birde "intihar etmeye çalışıyordu!" haberi çıktı..!!

Kulübün resmi yalanlama organı olan Fenerbahçe.org'dan doktorun açıklamaları haricinde net bir şey çıkmadı..!!
Bunca olay olup futbolcusu, kulübü ve bu kulübün taraftarını bu kadar utandırıyorsa ve hala kimseden ses çıkmıyorsa bu sahipsizliğin göstergesi değildir de nedir..?!
Fenerbahçe'de daha önce, bu seneki kadar garip olay üst üste gelmişmiydi hatırlamıyorum ama otoriter diye tanınan Daum ve bu sene taraftarın en büyük transfer gözüyle baktığı Aykut Kocaman'ın bir kaç kelle almasının zamanı geldi de geçiyor bile..!!
Yoksa korkarım olan yine taraftara olacak..!!

Hiç yorum yok: