13 Aralık 2009

Nihayet 3 puan..!!

Ligde üst üste aldığımız mağlubiyetlerden sonra sahamızda, seyircisiz oynanan(inşallah bu son olur.!)ikinci maçta,orta sahası dirençsiz Ankaragücü'nün karşısına yine tek forvet ile çıktık..!!
İki sarı-laci'nin mücadelesinde, ilk yarıda Alex ve Gökhan Fenerbahçe'den, Aydın ve Metin'de Ankargücü'nün öne çıkan isimleriydi..!! Pozisyon olarak üstün olduğumuz bu devrede Alex'in golü, Ankargücü'nün de D. Vassel ile tek pozisyonu ve tek golü vardı..!!
İkinci yarıda Fenerbahçe özellikle Özer'in büyük katkısıyla takım olarak mücadele etmeyi hatırladı, Aydın'ın golüyle 1-2 geriye düşmesine rağmen istekli oyununuda devam ettirdi..!! Ve 60'ıncı dakikada Özer-Alex ortaklığından gelen golle beraberliği yakaladı..!
Skor 2-2 olduktan sonra Ankaragücü'nün net pozisyonları vardı, kötü son paslar ve direkler onlara izin vermeyince, 87'inci dakikada, istatistik olarak(1 gol, 1'de asist.!) dünün en başarılı isimlerinden biri olan Güiza'nın golü 3 puanı bize getirdi ve itiraf etmeliyim ki, kötü oyun, salak saçma skandallar silsilesi ve arka arkaya kaybedilen 3 haftadan sonra kazanmak çok iyi geldi..!!Şimdi önümüzdeki haftaya, hatta devre arasına kadar kabzımal ve takipçilerine kurcalayackları bir "çizgiden çevrilen top.!" meselesi kaldı..!! Hadi bakalım sayın (QT)medya mensubu arkadaşlar eşeleme zamanı, ne bileyim belki bir şeyler çıkartabilirsiniz, bakın "sayın" Toroğlu olayı nasıl ekrana taşımış, valla bravo, kendilerini Denizli maçında Deivid'in topu kalenin 1 metre içine düşüpte hakemin "gol değil.!" dediği pozisyonda da bu şekil görmek isterdik..!!
Aynı şekilde Fenerbahçe'nin yediği golden önceki Bilica'ya yapılan faulü ve son 3-4 maçta(kötü oyunumuz yüzünden ses çıkartmadık ama körde değiliz.!) bizim aleyhimize verilen-verilmeyen kararları da tartışabilirlermi acaba..!?Ve Roberto Carlos;
Maçtan sonra yaptığı söylenen "Trabzonspor maçında sarı kart cezalısı durumuna düştüm.! Sırada bir Sheriff maçı var..! Hocam görev verirse Fenerbahçe formasını son olarak bu maçta giymek istiyorum, Perşembe günkü maçın ardından hafta sonuna kadar da ülkeme döneceğim..!!" açıklamasına kulübün resmi yalanlama organından hala bir ses çıkmadığını düşünürsek bu defa gerçekten gidiyor galiba..!!
Şimdi artık Sheriff maçına (en azından!)onu uğurlamak için gitmek farz oldu..!!

Hiç yorum yok: