27 Aralık 2009

Solomon Kane..!!

2010'da harika oyuncu kadrolu Clash of the Titans ve yeni Ridley Scoot, Russell Crowe ortaklığı ürünü Robin Hood'dan sonra gidilecek 3'üncü filmde belli oldu, Solomon Kane..!!
Eskiden aldığım Conan'ların sonunda birkaç sayfalık küçük hikayeleri olan, daha sonrada (yanılmıyorsam!!) Dark Horse'dan 4 sayı halinde hikayeleri yayınlanan bu "Cadı avcısı" en sonunda sinemalara geliyor..!! 30 yıllık kısa ömrüne Conan gibi bir efsaneyi sığdıran RobertE.Howard'ın ikici çocuğu diyebileceğimiz Solomon Kane filmde, hayaletler, iblisler ve kara büyü ile savaşan bir anti-kahraman..!!
Başrolünde efsanevi Rome dizisinin Mark Antony'si James Purefoy olan filmin gösterim tarihi İMDb'de Ocak sonu olarak belirtilmiş..!!"O Püritan ve Şarl karışımı, biraz eski bir filozofun ve de bir paganın özelliklerine sahip... Ruhundaki o açlık, onu her türlü haksız olayı düzeltmek, güçsüz olan her şeyi korumak amacıyla yollara düşürmüş... Bir rüzgar gibi başı boş ve amansız olan bu kişi, sadece tek bir yönden hiç değişmedi: Her zaman hakkın ve doğrunun izinde gitti. İşte Solomon Kane böyle biri..!!"
Minima yayınlarından çıkan "Solomon Kane-Dehşetengiz Serüvenler" adlı kitaptan

2 yorum:

mcD dedi ki...

Artık Muğlada da tribün var :)
http://www.buyrunburadanbakin.blogspot.com/

sana söyliyim dedim ama yazcak yer bulamadım, uygun mudur burası? :)

tamchee dedi ki...

Teşekkür ederim..!
:D