6 Aralık 2009

İtalya'dan maçlar..!!

İtalya'da Serie A'nın 15. hafta maçlarından 2'si dün oynandı..!!
Milan, konuk ettiği Sampdoria'yı ilk yarıda Marco Borriello(2.dk), C.Seedorf(21.dk) ve Pato'nun(24.dk) attığı gollerle 3-0 mağlup etti..!!Mourinho'nun hakem tarafından tribünlere gönderildiği Juventus İnter maçı, Torino'luların 2-1'lik üstünlüğüyle sona erdi..!! Juventus'un gollerini 86'ıncı dakikada kırmızı kart gören Felipe Melo ve Marchisio kaydederken Inter'in tek golü Eto'o'dan geldi..!!Burası stadın içi..!!Burası da stadın dışı..!!
-----------------------------------------------------------
Yine İtalya'da dün oynanan Serie B maçında Reggina deplasmanda 10 kişi oynamasına rağmen Ascoli'yi 1-3 yendi..!! Ama maçta sadece mahalle aralarında oynanan maçlarda yaşanan bir olay gerçekleşti..!!Henüz 14'üncü dakikada Reggina'lı bir futbolcu yerde yatarken Ascoli'li futbolcular rakiplerinin duraklamasına rağmen atağı devam ettirip Antenuci'nin(harbi antenmiş lavuk.!) ayağından golü bulur..!! Çıkan olaylarda Reggina'da Andrea Costa kırmızı kartla oyundan atılır..!!
Ve 20'inci dakikada tarihe geçen olay yaşanır Reggina 2 futbolcuyla atağa kalkar, o sırada Ascoli yarı sahasında kaleci hariç tam 8 Ascoli'li futbolcu vardır ve bunların hiçbiri müdahele etmez, sadece izler ve Reggina Pagano'yla 1-1'i yakalar..!!
Ahanda golün videosu..!!

Hiç yorum yok: