30 Mayıs 2011

Public Enemies..!!


Dün akşam Telegol’u izlediniz mi.? Ben izledim, en azından Emre’nin menajerinin ortağının Ankaragücü’nde oynayan Kağan Söylemezgiller’e attıgı söylenen(!)şike-şaka mesajı üzerinden Emre ve Fenerbahçe’ye çamur atmaya çalıştıkları bölümü ki aşağı yukarı 2 saat sürdü..!! Programın hazırlayıcısı ve 4 yorumcusunun haricinde Ahmet Gökçek(ve babası Melih Gökçek’in fısıltıları!), Trabzon Milletvekili Kemalettin Göktaş, Ahmet Bulut, Ahmet Bulut'un ortağı Ekrem Okumuş ve Ankaragücü’nun hocası Mesut Bakkal katıldı..!!
Herşeyden önce şunu söylemeliyim, bu Ahmet Bulut denen adamdan hiç haz etmedim-etmem..!! Ahmet Bulut rezil bir kaleciydi, Galatasaray’da Hayrettin’in arkasında yıllarca bekledi ve silindi gitti(bir tek uzun saçları kaldı akıllarda!).! Yıllardır Türkçe'yi dogru dürüst öğrenemedi ama bu onun futbolcuların aklını çelip üzerlerinden para kazanmasına engel olmadı..!!
Gökçek ailesi hakkında birşey söylemeye gerek varmı bilmiyorum..!! Ankara takımlarına yaptıkları yetmedi simdi Türk futboluna salvolar yapıyorlar..!!
Ve Trabzon Milletvekili Kemalettin Göktaş; Bu amca da duyduğum kadarıyla AKP’nin listesinde yokmuş ve seçimlere bağımsız aday olarak girecekmiş o yüzden kendini Trabzon’a sevdirme çabaları icinde(boğuldu boğulacak;))..!!


Konu şu;
Ankaragücü’nde futbol oynayan Kağan Kadıköy’deki Fenerbahçe macı icin menajeri Ahmet Bulut’un ortağı Ekrem Okumuş’a BBM mesajı atıyor ve 1-2 tane bilet istiyor..!! Ekrem Okumuş’ta o kücük beyninin elverdigince şakayla karışık cevaplar veriyor..!! Bu BBM mesajlaşması her nasılsa Mesut Bakkal ve Ahmet Gökçek’e ulaşıyor 2 dakika sonra evet sadece dakika sonra da Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar'a..!! Konu oradan Ahmet Bulut’a ve Emre’ye kadar gidiyor..!! Önce Ahmet Bulut sonra da Emre Mesut Bakkal ile telefonda konuşuyor(yada tartışıyor!) ve konu bir şekilde kapanıyor ama aslında kapanmıyor. Kapanmaya da niyeti yok..!!
Burada devreye Trabzon’dan alacağı oylarışünen Milletvekili Kemalettin Göktaş giriyor ve ona buna gider yapiyor ama programa bağlanan Emre hiç beklemediği bir çıkış yapınca geri vites yapıp yarım ağızla savcılığa gideceğini söylüyor(18 gün geçti!)..!!
Ve dün akşam Ahmet Gökçek telefonla Telegol’e bağlanarak yanındaki babasının direktifleri ve büyük çoğunluğu silinmiş BBM mesajıyla dürüstlük, temizlik vs hakkında ahkam kesiyor..!! Oyuncusuna kefil oldugunu ve Kağan’in 15 Emre gücünde olduğunu, Aziz Yıldırım ve mevcut TFF’den Türk futbolunu kurtarmaları(!) gerektiğini ve sezonun en önemli maçında(!!!) hocaları ve oyuncularının etki altında bırakıldıklarını zırvalıyor..!! Sanki Milli takımla kampta olduğunu bilmiyormuş gibi “Emre geçen hafta esip-gürledi bu hafta neden bağlanmıyor?” diyor..!! Ayrıca Emre’nin şike(!) yapması icin mesajlaştıgı Kağan(artık nasıl bağladıysak?) profesyonel futbolculuk kariyerinde tek golünü Fenerbahçe’ye atmış.!! Mesut hoca ise arada kaynayarak bi iki “Cüneyt Çakır! dedi gitti..!!
Tabii bu arada Erman Toroğlu ve Ahmet Çakar hakim-savcı-avukat havalarında..!!(hatta A. Çakar bi ara coşup “Aziz Yıldırım'ın yerinde olsam şu an gider Ekrem'i evinden alır “gel lan buraya!” derim.!” diye bir çıkış bile yaptı.!) Aynı ikili geçen sene son maçtan önce ortaya atılan Ozan İpek ve Onur Kıvrak arasında ki “bu maçta iyi oyna dile benden ne dilersen!” ve Rüştü’nün Trabzonlu futbolcuları arayıp “asılın maça!” dediği idaalarında nerelerdeydi merak içerisindeyim..!! Ve Trabzonspor'a akıtıldığı soylenen 27 milyon dolar iddaları için ne diyorlar..?! Tatlı su yorumcuları..!!
Yahu herşeyden önce;
Ahmet Gökçek'in dürüstlüğüne kefil olduğu adam(lar)dan korkarım(Kağan ve Mesut hoca vs.)..! Bu 1..
Dün akşam Telegol'ün geçtiğimiz sezon için değil gelecek sezon için yatırım yaptığınışünüyorum..!! Bu 2..
Yıllardır şike iddialari yapıyorlar ama ortada hiçbir şey yok..!! Suç duyurusunda bulunan da, mahkemeye başvuran da..!! Madem bu kadar şike yapıyoruz neden mahkemelere başvurmuyorlar..?! Bu 3..
Erman’a Lig TV'den yıllık 2 milyon alırken kovulup simdi program başı 10 bin almak fena koymuş..!! Bu 4..
Telegol'dekilerin hiçbirine birşey demiyorum da bir tek orada Fenerbahçe’li kimliğiyle bulunan Ziya Şengül; senin gibi Fenerbahçe'li olmaz olsun, 3 kuruş icin orada dönenlere sessiz kalıyorsun ya..!! Bu 5..
Ve final olarak; Soda firmalarının yerinde olsam Fenerbahçe’nin yarıştığı bütün branşların genel sponsorluğuna oynarım, tabii televizyonlardaki spor programlarına da..!! Bu da 6(altı ;))..
Eveeett son olarak, seneye Kadiköy'deki Ankaragücü maçını artık sabırsızlıkla bekliyoruz..!!

2 yorum:

erhann dedi ki...

çok güzel yazmışsın eline sağlık "Ve final olarak; Soda firmalarının yerinde olsam Fenerbahçe’nin yarıştığı bütün branşların genel sponsorluğuna oynarım, tabii televizyonlardaki spor programlarına da..!! Bu da 6(altı)" buna bittim zaten :))

pamuk dedi ki...

güzel kardeşim ben de haddim olmayarak şunu ekleyeyim. Bu kadar şike şike diye bağıran adam varken tek suç ve yasal soruşturma başvurusu da şike yaptığı iddia edilen kulubümüzden geldi. Bu da 6,5 olsun.