9 Mayıs 2011

Maraton'dan Karabük-Fenerbahçe.!?


Karabük 0-1 Fenerbahçe
Oncesi;
# Cuma gününe kadar gitmeyi düşünmezken ekstra gelen biletlerle Karabük’e gitmeye karar verdik..!!
# Pazar günü bindigimiz otobüs sırayla once arıza ardından da kaza yapması sonucu yola çıkmamız 2 saatten fazla gecikince “Bu bir işaret olabilir mi? Acaba gitmesek mi?” dedik.!
# Maçtan 2 saat once Karabük’e vardık ve hemen biletlerimizi almak icin Metin Türker Spor Kompleksi’ne gittik.! Içeri, danışma bolümüne gidene kadar futbolcu ve yoneticilerin yanından geçe geçe yürüdük gittik ve bir Allah’ın kulu “nereye?” demedi.!
# Biletlerimiz Maraton(!) tarafınaydı ama biz Kapalı B tribününde olan deplasman taraftarlarının oraya geçmek icin zorladık, başaramayınca da maçı kendi yerimizde izlemek zorunda kaldık..!!
# Bu maç icin, sezon bası satılan ve bizdeki kombine anlamına gelen(!) VIP biletleri iptal olup 200 ve 250 liralık biletlerden almak zorunda kalan Karabük’lülere üzüldük..!!
# Maç başlamadan once ısınmaya Anneler gunu pankartıyla çıkan Fenerbahçe’li futbolcular bütün tribünlere giderek karanfil attı, futbolcular maçtan onceki seramoniye ise Avrupa günü pankartıyla cıktılar.!

Maç;
# IBB maçı gibi başladık, sadece bu maçta golü geç bulduk ama hiç paniklemedik!(en azından ben o stresi yasamadım!).!
# Alex, Emre ve Selçuk maçta 2’inci yarının ortalarına kadar fazla varlık gosteremediler, gosterince de gol ve bol pozisyon geldi zaten.!
# Gokhan, Stoch ve Mehmet Topuz çok çalışkan ve gayretliydiler, Stoch’un sakatlıgı inşallah onemli degildir.! Volkan yine güven verdi.!
# Niang tam hazır degildi ama rakibin 2 onemli oyuncusuna sarı kart gostertti.!
# Rakibin kalecisi Tomiç’in son dakikadaki kornerde bizim kaleye gelmesi kendi taraftarına bile “Napıyor bu?” dedirtti ama malesef olası priminden(!) oldu.! Yedek kalecisi de Trabzon kanının agır basması yüzünden ayakkabısından..!! Ama seni hepimiz biliyoruz Bülent’cigim..!! Dur bunu soyleyecegim; Koktu bu ayaklar Bülent.! Hatta; Bırak bu ayakları Bülent..!! ;D
# Alex'in takımı ileriye cıkartmak icin Karabük'ü cınlatan bagırmaları ve tam bu sırada karsı tribünden bir bayanında "Aalleeekksssss.." diye bagırarak bütün tribünleri bastırması macta herkesi gülümsetti..!!
Sonrası;
# Staddan 300 metre uzaklıktaki otogara makara yapa yapa donduk ve otobüsümüzü beklerken tv’den maçı izledik.!
# Karabük’te Polis stad dışında neredeyse “kuş uçurtmadi” münferit 1 olay vardı ve onda da kaşınıldı..!!
# Maç sonu konuştugumuz Karabük’lülerin gorüsleri;
- Fenerbahçe şampiyonlugu artik bırakmaz!
- Bu stadı niye şehrin dışsına daha geniş bir yerde yapmazlar?
- Fenerbahçe bu “bagıran” taraftarı para verip tutuyor!!
- Emenike’yi satmak Karabük’ü satmaktir!!
# Saat 5’te Istanbul’daydık..!!

Begendim;
# Maç sonu Volkan’in acıklamalarını..!!

Begenmedim;
# Maça gelen Fenerbahçe’li Karabük’lüler ile 3/4’ü temsil eden Karabük’lülerin tartışmalarını.!

Anlamadım;
# Sampiyonlugu kovalayan kendi takımlarının Türkiye’nin en güzel deplasman şehrinde maçı varken ve masrafı da Karabük-Fenerbahçe maçından daha uygunken bu macı izlemeye gelen Trabzonlu’ları..!!

1 yorum:

dr imperius dedi ki...

Anlamadım;

# Sampiyonlugu kovalayan kendi takımlarının Türkiye’nin en güzel deplasman şehrinde maçı varken ve masrafı da Karabük-Fenerbahçe maçından daha uygunken bu macı izlemeye gelen Trabzonlu’ları..!!

Bu süper olmuş abi..