2 Mayıs 2011

Fenerbahçe 2-0 İBB

Son alti ayin havasi en guzel mac gununde, tiklim tiklim dolu tribunlerin onune gecen hafta elde ettigimiz ve kalan son 3 macta da elimizde bulundurmak istedigimiz ustunlugumuzu korumak icin ciktik..!!
Daha henuz 2'inci dakika dolmadan caprazda Yobo'nun indirdigi topu alan Slovak mermisi ceza sahasinin disindan topu aglara gondererek skoru 1-0'a getirdi.! Bogazin obur yakasindan duyulan bu "Stoch" sesiyle mac baslar baslamaz bitmisti..!! IBB ilk on dakikadaki baskiyi atlatinca(!) oyuna ortak olmaya calistiysa da Barcelona'nin scout ekibinden oldugu iddia edilen Luis Gonzales'in(!) markajindaki Gokhan Gonul'un T.T.Arena'dan beri goremedigimiz guzellikteki ortasina ulkedeki en guzel kafa kayitsiz kalmayinca devre ve mac 2-0 olarak bitti..!!
Bitti dedim cunku 2'inci yarida Semih, Alex, Gokhan Gonul vs. ile yakaladigimiz soylenen pozisyonlarin hicbirin goremedim..!! Ben o sirada bu ulkenin son yillarda gordugu en muazzam tribun performansini sergileyen tribunlerle bir butun oldugum icin 2'inci yarida hatirladigim tek sey hakemin maci bitiren duduguydu..!!
Bu sonucla son 3 haftaya Trabzonspor ile 73'er puanla kafa kafaya giriyoruz..!! Sahada ve tribunlerde bu istegi sergilersek Aykut Kocaman'in bahsettigi "diger etkenlere!" ragmen bu isi kotaracagimizi dusunuyorum..!!
Mactan once Erkek Voleybol ve Bayan Basketbolcularimizin tribunleri dolasmasi, Eski baskanlarimizdan rahmetli Guven Sazak icin yapilan saygi durusunun hic bir zorlama olamadan, icten gelerek "saygi alkisina" donusmesi ve T.Telekomdaki "Inandik size" koreografisi gecenin guzel anilarindandilar..!!
Mactan sonra oglumla yagan yagmur altinda Vurun-Kirin-Parcalayin tezahuratiyla eve donus ise benim adima gunun guzel finaliydi..!!

1 yorum:

ygtylmz dedi ki...

Maç falan neyse de maçtan sonra bir insanın oğluyla yaptığı tezahurat paha biçilemez olsa gerek. Müthiş mutluluk.