23 Kasım 2010

Life is Life...!!

Mac oncesi stadin etrafinin bos olmasindan dolayi “acaba tribunler bosmu olacak.?” diye dusunerek girdik stada ama hafta basi olmasina ve rakibin de Buca olmasina ragmen tribunlerin oldukca dolu olmasinin en buyuk sebebi herhalde Fenerbahce’nin atacagi 3000’inci gole canli sahit olmak istemeseydi..!!
Hepimizin ortak dualari tutu ve daha 1’inci dakika dolmadan 3000’inci golumuzu Alex atti, durmadi 2 tane daha atarak Fanatik gazetesinin baslattigi “Alex’in attigi gol 100 degil 98’dir.!” kampanyasini bitirdi..!! Ilk yari 3-0 bitince herkes ikinci yari baslamadan “7’mi olur 8’mi.?” geyigi yapamaya baslamisti..!! 2 oyuncusunu daha 30 kusuruncu dakikada degistiren Aybaba’nin ogrencilerimi gaza geldi yoksa bizimkilermi skorun rehavetine kapildi bilmiyorum ama Buca durumu 3-1’e getirene kadar ilk yariyla alakasi olmayan bir mac izledik..!! Buca’nin golunden sonra tribunlerinde maca dahil olmasiyla Fenerbahce toparlandi ve goruntu ilk yariya dondu..!! Alex’in cikartilmasiyla sinirlenen tribunlerin Niang’in guzel goluyle gazi alindi..!! Semih’in golunun hemen arkasindan gelen Bucaspor golu sadece statdan cikana kadar Aykut Kocaman’in oyuncu tercihleri ve oyuncu degistirme dakikalari hakkinda kritik yapmamiza sebep oldu..!!Alex, Niang, Yobo, Gokay ve Gokhan Gonul iyi, Bekir ve C.Baroni ise sahanin en cok siritan Fenerbahce’lileriydi..!! Artik devre arasimi olur sezon sonumu bilmem ama Bilica ve o kirmizi kramponlarina sictigim Baroni’nin gittigi gun varya neyse...
Stad hoparlorlerinde gollerden sonra calan Opus’un Life is Life’inin coverini ne zamandir caliyorlar bilmiyorum ama benim bu aksam dikkatimi cekti ve cok begendim..!!
Gecenin benim acimdan en guzel yanlarindan biriside atki koleksiyonuma ekledigim Mamadau Niang atkisiydi..!!

2 yorum:

Enes İLHAN dedi ki...

Atkı üzerindeki yazılanlar hakkaten çok güzelmiş : ) Life is life' ı da yazıya dahil etseydiniz süper olurdu hocam, merak ettim çünkü : )

tamchee dedi ki...

Buyur :);http://www.youtube.com/watch?v=QAEDFQm3vsw