29 Kasım 2010

IBB 0-1 Fenerbahce..!!

Cumartesi gunu hasta oldugum isin ise gidememistim ama Amigo Nuri'nin dedigi gibi oglenden sonra arkadaslar "hadi maca.!" diye arayinca hastalik falan kalmadi..!!
Daha once arabayla gittigimizde anca sabaha karsi donebildigimiz ve havaya guvenmeyip motorlarla da gitmemeye karar verdigimiz icin saat 16'da Zincirlikuyu metrobus duraginda bulustuk..!! Sirinevler'de dolmus degnekcisinin "maca maca.." bagirislarina kanarak bindigimiz dolmus bizi stada nerdeyse 2km uzakta birakinca tarlalari ve tepeleri asarak macin baslamasina 1 saat kala giris yapacagimiz kapiyi bulduk..!!
Macin baslamasina az bir sure kala baslayan yagmur nedeniyle kale arkasinda kalan ve yagmurdan saklanacaklari yerleri olmayan tarafatarlar maratondakilerin gaziyla acik'tan maratona alindi..!!Maca Aykut hoca elindeki en uygun kadroyla cikti, gecen haftadan sadece Dos santos-Caner degisikligi vardi..!! Iki taraf adina da kacan goller-penalti ve dise dis mucadelenin oldugu bir macti..!! Son dakikalarda rakibin eksik olmasina karsin zorlansakta Baroni'nin israri ve rakibin hatasindan buldugumuz gol ile maci almayi bildik..!!
Niang'in formsuzlugu, Stoch'un istikrarsizligi ve Caner'in savruklugu-beceriksizligi bizim adimiza kotu, Alex'in hirsi, Volkan'in kalede verdigi guven, Gokay'in her mac artan gelisimi ve "bunu soyleyecegimi hic dusunmezdim ama!!" Baroni'nin hirs-mucadelesi iyi olan taraflarimzidi..!!
Macin hakemi hakkinda zaten herkez konusup yaziyor, daha fazla kirlilige gerek yok..!!
Simdi sira kalan 3 macida kazanarak ilk yariyi olabilecek en iyi yerde tamamlamak..!!
Ben tekrar stada donup bizim yonetimimize birseyler demek istiyorum..!! bu dakikadan sonra kaybedilecek 1 puana dahi tahammulumuz yok ve 3 yildir yenemedigimiz hatta berabere bile kalmadigimiz bir rakibimizle, ozellikle taraftar acisindan ulasimi buyuk bir sorun olan stada gidecegiz...!! Belediyeyle konus, IETT'yle konus koydur Sirinevler'den Kadikoy'den otobus seferleri ve bu seferler ile gerekli bilgiyi de ver resmi sitenden bizde rahat rahat gidelim takimimizi desteklemeye, kimse bu kadar rezillik cekmesin..!! Eger kulup boyle bir organizasyon yapmis olsadi eminin 20.000 kusur yerine 50.000 kisi giderdi oraya takimina destek olmaya..!!

Hiç yorum yok: