8 Kasım 2010

The Mist..!!

Bu haftaki "maca gitme!" hakkimi Siena macinda kullanacagim icin cumartesi gununu calisarak gecirdim..!! Eskisehir macini da Kanyon'un arkasindaki bir kahvehanede izledik..!!
Duvarlari Galatasaray posterleri ile dolu olan kahvede benim sansima dusen tam altinda oturdugum meshur Adnan Polat posteriydi..!!
Bastan sona yogun bir sis altinda gecen macta Alex'in 99'uncu golu, Gokhan Gonul'un geldiginden beri ofanstaki en etkili oyunu ve attigi jeneriklik gol, Yobo'nun defansta, Volkan'in kalede verdigi guven, Mehmet Topuz, Caner ve Stoch'un mucadeleleri ve Semih'in golleri sisi dagitan etkenlerdi..!!
Lugano'nun herkesin sabrini zorlayip ve artik takima zarar vermeye baslayan gereksiz agresifligi sonucu devre arasinda gordugu kirmizi kart, Emre'nin sakatligi ve Bilica'nin iskasi ise sanki sisi daha bir yogun sekilde sahanin uzerine cokturuyordu..!!
Ama gozun gozu gormedigi anlar ise Bilica'nin ayagina her top geldigi ve tribunlerde "takimlarini desteklemeye!" gelmis taraftarlarin onu isliklayarak protesto ettikleri anlardi..!!
Gecen sene evimizdeki Bursa macini unutan bu arkadaslar daha 2 hafta once oynan Galatasaray macinda ise tribunde cekirdeklerini yemekle mesgul idiler..!!
Zaten kendi oyuncumuza gosterdigimiz tepkinin yarisini destek olarak verebilsek bu takima..!?

Hiç yorum yok: