5 Eylül 2010

Sen Ne Yaptin Hocam..!?

Okan, Hasan, Gökay, Berk, İsmail; kim bunlar hocam, sen hangi hakla altyapidan gelmis bu gencecik cocuklari oynatirsin..!? Bizim kimyamizla oynama hakkini nereden bulursun..!? Gecen hafta Okan bu hafta digerleri, yahu bu nedir hocam..!? Yoksa bu deli fisekleri yavas yavas takima monte edip bizi Selcuk'lari, Kazim'lari veya Baroni'leri izlemekten mahrum etmeyi mi dusunuyorsun..!? Sakin ola boyle bir hata yapma hocam sakin..!!
Bir de tutmus "Genç oyuncularla takviye yaptık, iyi mücadele ettiler, ilerisi için ışık verdiler..! Dilerim hem şahsım adına, hem Fenerbahçe adına, hem de kendileri adına, daha fazla çalışarak hem takım için, hem kendileri için ilerlerler..!!'' gibisinden aciklamalarla bizi ve bu cocuklari umutlandiriyorsun..!!
Yapma hocam yapma biz aliskin degiliz boyle seylere..!!
Bak bizim 7-8 yildan beri altyapidan geldi diyerek ogundugumuz genc Semih'imiz var o bize yeter, hic ugrasma takima altyapidan takviye yapacagim diye, bozma bizi..!!
Haa biri de o cocuklara soylesin boyle oynayip mucadele etmeyi biraksinlar, cunku onlar oynayinca takimda yalandan oynayanlarin rengi belli oluyor..!!

Hiç yorum yok: