4 Eylül 2010

Kocaman'dan Dobra Dobra..!!

Aykut Kocaman Sivas ile oynanacak Cumhuriyet Kupasi maci icin Sivas’a giderken basin mensuplari ile yaptigi sohbette cok hosuma giden dobra aciklamalar yapmis..!!

Ozellikle Alex ve Guiza hakkinda soyledikleri Fenerbahce’li taraftarlarin yuregine su serpecek cinsten..!! Alex hakkinda onyargisi olmadigini Guiza icinse takima yararli olmadigini dusundugunu soylemis Kocaman..!! NTVSpor’da katildigi 90 Dakika programinda sampiyonluk yolunda Galatasaray’a tek rakip olacak takimin Fenerbahce oldugunu dusundugunu soylayan Adnan Polat’a da sik bir cevap nermis..!!Yillardir takimindaki oyuncular hakkinda dusunduklerini mirin-kirin etmeden dobra dobra soyleyen hoca ozlemini cektigimiz icin Aykut hocanin her cumlesi eminin benim gibi bircok Fenerbahce’li taraftarinda oldukca hosuna gitmistir..!!

Asagida Aykut Kocaman’in yaptigi sohbet toplandisindan basliklar..!!

“Alex ile aramızda sorun olduğu şeklindeki iddialar herkes için verimli bir konu olarak gözüküyor. Benim hiçbir oyuncuma karşı önyargım olmaz. Bazı oyuncuların takımlarda ayrıcalıkları vardır ve olacaktır. Benim oyunculuk zamanında da vardı, şimdi de var, gelecekte de olacaktır”

“Takıma yararlı olmayacağını düşündüğüm zaman ilişkimi keserim. Güıza ilk günden beri sakatlığını bahane ediyordu. İspanya'ya gidecek, sağlığını kazanacak ve gelecek ondan sonra görüşeceğiz. Sağlık heyeti ameliyatını yapacak ekiple sürekli temas içinde. Kazım'ın durumuna ise milli takımdan sonra bakacağız''

''Okan şahane bir maç oynadı. Bundan sonra alsın yürüsün şeklinde bir düşünce doğru bir davranış olmayabilir. Önemli olan doğru zamanda en doğru yerde takımın ana karakterlerinden birisi olmasıdır''

"Şampiyonluk için tek rakibe indirmek yanlış. Trabzonspor'u; Bursaspor'u unutmamak lazım. Önceden Anadolu takımları için belli bir yere kadar gelirler daha sonrasını getiremezler deniliyordu. Bursaspor bunu geçen sezon yıktı. Ama buna rağmen Fenerbahçe bir numaralı şampiyonluk adayı"

Hiç yorum yok: