11 Eylül 2010

Kayserispor - Fenerbahce..!!

Spor Toto Super Lig'in 4'uncu haftasinda bu aksam Kayseri Kadir Has stadinda Kayserispor ile karsilasiyoruz..!!
Saat 19,00'da baslayacak karsilasmaya "tedavisi" icin Ispanya'da olan Guiza, Milli macta sakatlanan Gokhan Gonul ve yabanci kisitlamasina takilan Bilica Kayseri'ye goturulmedi..!! Yeni transferler Yobo ve Serkan buyuk ihtimalle ilk 11'de olacaklar ayrica Okan Alkan'da Gokhan'in yerine sahadaki yerini alacak..!! Baroni ve Dos Santos'un da sahadaki 6 yabancidan olamayacagini Volkan'inda sakatliginin tam olarak gecmedigini ve yedek kulubesinde oturacagini dusunursek bu aksam ilk 11'imiz asagidaki gibi olacaktir..!!
Serkan
Okan Yobo Lugano Caner
Dia Mehmet Topuz Emre Stoch
Alex
Niang
Bu kadroyla ilgili tek cekincem Aykut hocanin her firsatta cok begendigini belirttigi Baroni'ye yer acmak icin Dia-Stoch ikisinden birini yedege cekmesi..!!
Ayrica bu mac ile ilgili gunlerdir konusulan Onder Turaci'nin oynamamasi konusu ise tamamen sacmalik..!!
Macin hakemi Kuddusi Muftuoglu..!!

1 yorum:

Adsız dedi ki...

önderin yedeğe çekilmesinin istenmesinin nedeni onun oyunundan çok intikam duygusuyla sert bir oyun sergilemesi olabilir. yoksa önderin oynaması, defanstan pas yaparak çıkmaya çalışan kayserispor savunmasına karşı bizim için süper bir durum olur, hatta önder oynasa farka gideriz diyebilirim :). Bu arada alexin yerine özeri maçın başında tercih etmek defanstan top çıkarmakta sorun yaşayan (en azından izlediğim karabük kayseri maçında öyleydi) kayseri savunmasına karşı iyi bir pres gücü kazandırır. Bi ihtimal Aykut hoca cristianı oynatıp alexi de kesebilir.