14 Mart 2010

Totem..!!

* Sabah kalkınca ilk iş olarak o gün iş-güç olmasa bile sinekkaydı traş olunur..!!
* Eğer işe gidilecekse bile olabildiğince sarı-laci kıyafetler hatta mümkün olduğunca logolu-lisanslı ürünler tercih edilir..!!
* Mutlaka ama mutlaka maç günü ayakkabısı(bu sezonki sarı-laci Puma) giyilir..!!
* Motosiklette dinlemek için İPod'a tezahüratlar ve tezahüratlaştırılmış parçalar yüklenir..!!
* Gün boyunca kimseye ama kimseye "3-5 tane atarız", "rahat alırız" geyiği yapılmaz..!!
* Maçın başlamasına az bir zaman kala, uğurlu olduğuna kalpten inanılan Fenerbahçe'li arkadaşlarla(telefon, msn veya face yoluyla!) karşılıklı bol şans dilenir..!!
* Maç başladıktan sonra kesinlikle yemek yenilmez, içki içilmez(maç başladıktan sonra dedik, önce değil! :)), kılık-kıyafette değişiklik yapılmaz, eş-dost aranmaz, mesajlaşılmaz..!!Yukarıda yazılanlar tamchee kulunuzun istisnasız her Fenerbahçe maçı günü yaptıklarıdır ve yıllardır böyle devam etmektedir..!!
Ve bu garibanın kendini bildiği günden beri desteklediği(takriben 30 yıl eder!) kulübün futbol takımının idari kadrosu, teknik kadrosu ve oyuncu kadrosu sıradan bir takım ile yapılan karşılaşmada bile onun bu totemler için harcadığı inancın %5'ini sahada gösteremiyorsa......

1 yorum:

Adsız dedi ki...

17 yıllık bende bunların bir kısmını yapıyorum. Ve Daum şu anki Fenerbahçe'nin bile hala Şampiyon olacağına dair bri inancım var. Ama Daumda yok işte :/ Yada takımda yok :/ Birşeyler ters. Ama ne ? :/ Ruh mu :/ Tota Ruhu mu ? Lugano gibi oynamak ? Yeter mi ? Düşünüyorum. Yeter be abi harbiden yeter. Hem yetmesin önemli değil. Oynasın ama yani şöyle oynasın versin kendini halinden bezmiş olmasın. Maç bitsede gitsek havasında olmasın. Olmasınlar.