25 Mart 2010

Güzel bir akşam..!!

Fenerbahçe Spor Kulübü'nün hem bayan voleybol hemde futbol takımları bu akşam oynadıkları yarı final maçlarında karşılaştıkları rakiplerini net skorlarla yenmeyi bildiler..!!
Fenerbahçe Acıbadem 3-0 Eczacıbaşı Zentiva
İlk maçta, Fenerbahçe Acıbadem Bayan Voleybol Takımımız, Teledünya Türkiye Kupası yarı final ilk maçında deplasmanda karşılaştığı rakibi Eczacıbaşı Zentiva'yı 24-26, 24-26 ve 25-21'lik setlerle 3-0 mağlup ederek artık bizim için normal olan bir sonuca imza attılar..!!
Oldukça çekişmeli geçen maçın ilk iki seti resmen nefesleri kesmiştir diye düşünüyorum..!!
Fenerbahçe 2-0 Manisspor
Derbi maçına 3 gün kala çıkılan kupa maçında ise futbolcularımız Manisaspor'u Güiza ve Deivid'in ilk yarıda 4 dakika içinde attıkları goller ile 2-0 yenerek avantajı yakaladılar..!!
Çeyrek finalde yaptığımız Bursaspor maçlarından sonra birçok kişide bu skor ile ilgili kaygılar oluşmuş olabilir ama ben 2-0'ın bize yeteceğine inanıyorum..!!
Güiza, Mehmet Topuz, Lugano, Gökhan Gönül ve Özer çok iyi bir maç çıkarttılar..!!
Maçın 25'inci dakikasında sakatlanan Emre'nin de önemli birşeyi yoktur inşallah..!!Bu maçtaki en önemli olay ise, bence çok stresli olması kesin derbi maçı öncesi parçalıların eski başkanlarından Özhan Canaydın için yapılan saygı duruşunda bu stadda sadece bir maç küfür ile karşılanan merhum başkanın alkışlar ile uğrlanmasıdır..!!
Bu arada Fenerbahçe'ye ait bütün tesislerdeki bayrakların yarıya indirilmeside çok güzel bir jestti..!!
Mekanı cennet olsun..!!

Hiç yorum yok: