15 Mart 2010

Gölgede kalanlar..!!

"Eksik kalmadı!", "puan farkını mutlaka kapatırız!", "Gençleri de yenip yeni seriye başlıyoruz!" gazları ile girdiğimiz hafta sonunda Daum ile Doll hesabı Alman usulü kapatınca doğal olarak bozulan moraller yüzünden "Spor" kulübümüzün diğer branşlarında alınan başarılı sonuçlara pek fazla sevinemedik..!!
Malesef futbol her zaman olduğu gibi çok ön planda ama kesinlikle sizinde farkınızdayız ve asla 1 yanlış 4 doğruyu götürmez-götüremez..!!Liderlerin hafta sonu maç sonuçları..!!!
Fenerbahçe Acıbadem, İndesit Bayanlar Şampiyonlar ligi'nde kalınan Final Four'dan sonra en ufak bir şımarma belirtisi göstermeden oynadıkları Konya Ereğli Belediye maçını da set vermeden 3-0'la geçtiler..!!
Beko Basketbol Ligi'nde de Fenerbahçe Ülker, Abdi İpekçi Spor Salonu'nda karşılaştığı Tofaş'ı çekişmeli geçen maçın sonunda 88-86 mağlup ederek liderliğini devam ettirdi..!!
Türkiye Bayanlar Basketbol Ligi'nin(Voleybolcu kızlarımız gibi.!) namağlup lideri olan Fenerbahçe deplasmanda oynanan maçta Panküp Kayseri Şekerspor'u 68-74 yenerek seriyi bozmadı..!!
Aroma Erkekler Voleybol Birinci Ligi'nde Fenerbahçe 17'inci galibiyetini Ziraat Bankası önünde 3-0'la alarak en yakın rakibinin 4 puan önünde liderliğini sürdürdü..!!
Hepinize içten teşekkürler sizin sayenizde yüzümüz biraz gülüyor..!!
Ve lütfen aynen böyle devam edelim..!!

Hiç yorum yok: