25 Mart 2010

Cüneyt..!!

Pazar günü oynayacağımız derbi maçının hakemi Cüneyt Çakır'ı sevmem,(hangisini seviyorum o da ayrı.!?) diğer süper lig hakemlerinden benim gözümde hiç bir farkı yoktur..!!
Ama birçoğumuz gibi bu haftaki maça atandığını duyduğumda benim de aklıma 2 sene önce yönettiği, Samiyen'de oynanan kupa maçı geldi..!!
Ve bu maçta yanlış hatırlamıyorsam 10 sarı ve 3 kırmızı kart göstermişti, ama asıl hafızalarımızda Gökhan Gönül'e elinde top varken top toplayıcı çocuğun attığı toptan eğilerek kaçtı diye 2'nci sarı kartını göstererek oyundan atması ile yer almıştı..!!
Bu maçta da böyle gariplikler yapacak mı bilmem ama çok dikkatli olması gerektiği kesin..!!
Özellikle de Türk futbolunun başında(maalesef!!) bulunan adamın zamanı ve içeriği çok saçma açıklamalarının ardından..!! Aslına doğrusunu söylemek gerekirse MHK'nin henüz hafızalardan silinmemiş bir maçın kahramanı olan Cücü'yü bu senenin en stresli maçına atanması sadece halt etmektir..!!
İnşallah adam gibi bir maç yönetir de, tribünden adam atma ve Keita'nın hareketlerine verilmeyen cezalardan sonra onun bu maça atanmasına gösterdiğimiz tepki bizim paranoyaklığımız olmuş olur..!!
Neyse hafta sonu bakıp göreceğiz..!!

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Birde bir kaç gündür izliyorum herkes iyi bu hakem diyor. Diyorum ya ben anlamıyorum bu işten yada onlar.

Hayatımın Anlamı dedi ki...

Daha maç oynanmadan skor blli olmadan yazayım düşüncelerimi. Cüneyt ÇAKIR'dan hakem olmaz. UEFA nın Türkiye'de en çok tuttuğu hakemmiş bana ne. Ben bu ligi yönetirken yaptıklarına bakarım. Ali Sami Yen'de Türkiye Kupasında bize yaptıklarını da Manisa Sakarya maçında seyirciler bile bir arada maç izlerken maçı tatil etmesini de unutmam... Bana göre futbolun ruhunu yakalayamamış biri. Maçı iyi yönetebilir ama bence hiçbir zaman iyi bir hakem olmayacak, olamayacak....