27 Kasım 2009

Why Colin why..!?

PFDK'nın son bombası Colin Kazım..!!
Beşiktaş maçında yardımcı hakeme "küfür ettiği" gerekçesiyle kırmızı kart gören Kazım Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından da 4 maçlığına cezalandırılmış..!!
Ayrıca bu hafta Türkcell Süper Lig'de kırmızı kart gören futbolculardan Eskisehirspor'lu Doğa Kaya'da 3 maç ceza almış..!!
Hatırladığım kadarıyla Doğa kaya hakeme küfür ettiği için kırmızı kart görmüş, sonrasında ise hakeme "saldırmıştı"..!! Kazım ise yardımcı hakem Bahattin Durmaz'a küfür etmiş, Durmaz'ın ısrarları sonucunda Fırat Aydınus'ta kırmızı kartını göstermişti, demek ki Kazım kartı gördükten sonra efendi efendi sahayı terk etmek yerine F.Aydınus'un yada B.Durmaz'ın üzerine yürüyüp, onlara dayılansaydı alacağı ceza 4 maç değilde Doğa'nın aldığı gibi 3 maç olacaktı..!! Yada kazım B.Durmaz'a "fuck of!" demeyip "senin a***a koyayım..!" deseydi(Doğa'nın en efendisinden böyle giydirdiğini varsayıyorum.!) PFDK toplantısından en azından 1 maç daha az ceza alarak yırtabilecekti..!!
Adamlara aslında "bravo" demek lazım bayram arifesinde üşenmeyip toplanmışlar "Ne yapalımda analarımızın kulaklarını çınlatalım.?" demişler ve bu yolu bulmuşlar, gerçekten Bravo..!!
Garibim Kazım'da oturmuş Twitter'ine "for example why is there not one Turkish referee in europe competitions.?" yazmış..!! Yaa Kazım kardeşim, artık anlamışsındır "niye yoklar..?"..!!

Hiç yorum yok: