29 Kasım 2009

Silent Hill..!!

Bakmayın dün akşam Kasımpaşaspor'a 3-1 yenildiğimize, bu sezonki Gençler ve Galatasaray maçlarının dışında oynadığımız maçlardan Volkan'ın performansı haricinde pek bir farkı yoktu aslında Fenerbahçe'nin..!!
Yine rahat, güçsüz ve umursamaz oyuncular ve onları kulübenin kenarından izleyen bir teknik ekip..!! Fark diğerlerinin yapamadığını Kasımpaşa'nın yaptığıdır, koştu, mücadele etti ve yakaladığı pozisyonların hakkını vererek karşılığını aldı..!! Fenerbahçe'nin bu sezon, arkasında taraftarı olmadan sıradan bir takımdan farksız olduğunu dosta-düşmana gösterdi..!!Haftalardır sahada savaşan bir Emre'nin son bir buçuk maçtır olmaması, yine diğer mücadeleci birkaç futbolcunun da(Gökhan, Lugano vb.) takımın büyük çoğunluğuna uyması, birde bu sezon son iki maça kadar gerçekten çok başarılı maçlar çıkartan Volkan'ın arkadaşlarına saçma sapan goller yiyerek katılmasıyla ortaya bu sonuç çıkıyor, Fenerbahçe 1-3 Kasımpaşa..!!
Kasımpaşaspor'a, hocası Yılmaz Vural'dan futbolcularına kadar gerçekten tebrikler, daha farklı kazanmayı bile haketmişlerdi..!!
Geldiler sessiz sakin 3 puanı 3 golle aldılar gittiler..!!
Fenerbahçe ise Ligin devre arasına Galatasaray maçında sonra girmiş belli, birkaç hafta daha hayır beklememek lazım..!!
Tribünlere açılmış Fenercell ve Fenerbahçe Kart reklamları(onlara pankart-bayrak denmez herhalde.!?) ise kulübün gözünü nasıl bir para sevdasının sardığının sanki bir kanıtı gibiydi..!!Bu arada bu sabah Samandıra'ya giderken, arabasıyla Kavacık'ta başka bir araca çarparak takla atan Colin Kazım, Koşuyolu'ndaki Acıbadem Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alınmış..!! Kazım'ın sağ el bileğinde kırık olduğunu, bu bölgeden ameliyat olacağını ve 3 hafta içinde elinin iyileşeceği bildirildi..!!
Ona da büyük geçmiş olsun..!!

Hiç yorum yok: