28 Kasım 2009

Fenerbahçe - Kasımpaşa

Bu akşam Türkcell Süper Liginde,2002-2003 sezonundan beri ligde ve kupada oynayacağımız 6'ıncı seyircisiz maçımız olacak Kasımpaşa maçına çıkacağız..!!
Galatasaray'ın Bursa 'ya yenilmesiyle, üst üste puan kaybettiğimiz Kayseri ve BJK maçlarını telafi etme şansını elde ettiğimiz haftada eğer işi sıkı tutarsak eksiklere ve boş olacak tribünlere rağmen Kasımpaşa'yı geçeceğimize inanıyorum..!!
Yılmaz Vural'ın oynanacak her Fenerbahçe maçı öncesi(hele birde puan alırsa günlerce sürecek.!) klasik hale gelen, Fenerbahçe hocalarını hedef alan açıklamalarıyla "renklenen" ve daha bir önemli hale gelen maç öncesi Fenerbahçe'li taraftarlar saat 17,30'den itibaren stadın etrafında aynı 2006'daki Kayseri Erciyes maçında olduğu gibi toplanacaklar..!!
Emre'nin sakat, Bilica ve Colin Kazım'ında cezalı olduğu için oynayamayacağı maç saat 20,00'de başlayacak, maçın hakemi ise Hüseyin Göçek..!Sevilla ile oynadığımız Şampiyonlar ligi çeyrek final maçından sonra Kasımpaşaspor'un resmi sitesinin açılış sayfası..!!

Hiç yorum yok: