3 Temmuz 2009

Fabio Alves da Silva(Bilica)..!!

Sivasspor'dan transfer ettiğimiz Bilica bugün, Sportif Direktörümüz Aykut Kocaman'ın da hazır bulunduğu bir törenle 3 yıllığına Fenerbahçe'ye bağlayan sözleşmeye imza attı..!!
Bilica imza töreninde "Fenerbahçe'nin başarı için elimden gelenin en iyisi yapacağıma söz veriyorum..! Duyduğum mutluluk ve gururu buradan ifade etmek istiyorum..!!
Lugano çok büyük bir oyuncu., ancak benim görevim kulübüm adına en iyisini vermektir, benden öncesi, benden sonrası gibi şeyler yok..!! Elimden gelenin in iyisini vereceğim ve başarılarda pay sahibi olacağım..!!" açıklamasını yaptı..!!
Daha önce Brezilya'nın U-21 ve olimpiyat milli takımlarının formasını giyen 30 yaşındaki Bilica, Sivasspor'dan 1,5milyon€ + Yasin Çakmak karşılığında transfer edilmişti..!!İmza törenini izleyemedim ama netten okuduğuma göre törenden sonra bir basın mensubunun "Güiza ve Alex'in kampa hala katılmamış olması..!?" Aykut Kocaman'a hatırlatılınca "Güiza Konfederasyon kupasında olduğu için extra izin istedi ve kulüp kendisine dönüş için bir tarih verdi..! Kulüp ve futbolcu arasında tarih konusunda bir sıkıntı olabilir ama istenen tarihte gelmesi için kendisine uyarı yapılacaktır..!! Bundan ötesi de oyuncunun kendi karakteridir...!! Alex'le ilgili ise söylenecek pek bir şey yok...!! Takımın kaptanının zamanında burada olması gerektiğini düşünüyorum..!! Ve bu benim kişisel düşüncemdir..!" yorumunu yapmış..!!
"Okçu'yu biliyoruz, kendine kulüp bulma derdinde..!!
Alex'e de memleket havası iyi geldi galiba bir türlü dönemedi..!!"Bu arada antremanlarda "Kupa'lı" Doğumgünleri devam ediyor..!!
Bugünde genç kalecimiz Alper'in 18'inci doğumgünüymüş..!!

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Hayırlı olsun klubümüze.kaliteli oyunucu gerçekten