14 Temmuz 2009

Kamp Günlüğü-1

Almanya'daki kampa katılan Aykut Kocaman(ulan bi adama eşortman bu kadarmı yakışır.!?) transferler ve mevcut oyuncularımız ile ilgili açıklamalar yapmış..!!Poulsen'den kesinlikle vazgeçildiğini, 1 hafta içerisinde Brezilya'lı bir önlibero ile anlaşılacağını söyleyen Aykut hoca geri geleceği konuşulan Lugano için "kulübün şartlarına uyarsa kendisini kadromuzda tutmayı düşünüyoruz..!" demiş..!!
Bu şartlardan biri "Figer ile olan anlaşmanı fesh et" olsa ne güzel olur..!!
Hala tatilde olupta bugün takıma katılması gereken Güiza için ise, "Güiza burda olmalıydı,yaptığı çok yanlış, gereken yapılacak..!!" diyen Kocaman, basında çıkan transfer haberlerinin hiçbirinin doğru olmadığını da söylemiş..!!
Güiza için aslında hergün farklı haberler çıkıyor, güya Konfederasyon kupasında piyasa yaptığı için iyi bir fiyata satılacağı düşünülmüş ve bundan faydalanılmak istenmiş..!! Güiza'nın hergün İspanyol gazetelerinde transfer(Valencia, Barcelona vs.) haberlerinin çıkartılması bu yüzdenmiş..!!Bu arada kampta 28'inci doğumgününü kutlayan Önder Turacı, "FIFA'nın son kararları doğrultusunda yeniden Milli Takımda oynama imkanım doğdu. İnşallah burada ilk on bire girip, milli bir oyuncu olmak istiyorum" demiş..!!
"Doğumgünün kutlu olsun Önder..!"

1 yorum:

Lord Ricko Joel dedi ki...

Kocaman Aykut'u bu eşofmanlarla görmeyi ne de çok istemiştik, beklemiştik.
Harika görünüyor bence de:)