2 Temmuz 2009

Doğumgünü çocuğu..!!

Bugünkü antremanda 32 yaşına giren Deniz Barış için sürpriz bir doğumgünü partisi yapılmış ve kendisine üzerinde "İyi ki doğdun şampiyon Deniz, herkes kendine göre şampiyondur..!!" yazılı olan doğumgünü kupası hediye edilmiş..!!
Eskiden Brezilya'lıların başlattığı yumurtalı-unlu doğumgünlerinin izleyen için güzeldi ama doğumgünü sahibi için herhalde o kokuya tahammül etmek ve çıkartmak oldukça zordu..!!
Neyse tam bir motivasyon uzmanı olan Roland Koch'un başının altından çıktığı belli olan bu uygulama, zaten şimdi şimdi diğer kulüplerde de uygulanan unlu-yumurtalı kutlamadan daha keyifli, en azından doğumgünü olan için..!!
Özellikle Semih veTuncay'ın arkadaşlarının kafasında yumurta kırarkenki hallerini anımsayınca sizde bana hak verirsiniz, adamlar resmen kendilerinden geçiyordu yumurtayı kırarken..!!

3 yorum:

steven_stiffler dedi ki...

Deniz de yaşlandı be...Bu tip gösterişsiz yerli futbolcuların yaşı nedense pek gündem oluşturmadığı için yaşlanıp yaşlanmadığını bile anlayamıyoruz bazen.

fatih dedi ki...

adam ne zaman geldi ne ara oynadı ne ara yaşlandı farkında değiliz yav:)

Efsane Maraton dedi ki...

deniz'e bak o kadar olmuş mu? hani 28-29 tamamda ne zaman 32 oldun be başkan.

kupayla doğum günü hadisesi çok güzel olmuş ama. yumurta-un olayı fena halde monoton hale gelmişti. ben bile heyecanlandım deniz'in elinde minyatür kupayı görünce.