20 Haziran 2011

Cesur Yürek’mi geliyor..!?

Dünden beri heryerde Aykut Kocaman ve Tuncay Şanlı’nın kulüpte buluştuğu ve transfer hakkında fikir alışverişinde bulundukları haberleri var.. Bunun hemen ardından da Fenerbahçe’nin eski kaptanı için Wolfsburg ile 1 senelik kiralık, sene sonunda da 3 milyon €’luk satın alma opsiyonuyla anlaşıldığı haberleri çıktı..!! Eger Wolfsburg ile kesin anlaşılırsa Tuncay geri dönebilecekmiş..!? Felix Magath'ın çok düşündüğu bir oyuncu olmadığını bildiğimiz için bu transferin Wolfsburg kanadında sıkıntı olacağını sanmıyorum..!!
Tuncay Şanlı kişisel olarak sevdiğim, ateşli, uyumlu ve lider özellikleri olan bir oyuncu..!! Eğer fizik olarak düşüşte değilse sahanın içinden veya yedek kulübesinden oyuna-tribünlere katacağı heyecanla hala fark yaratabilecek kapasitede olduğunu düşünüyorum..!! Ve eğer Aykut Kocaman’da Tuncay Şanlı icin “Gelsin!” diyorsa eminim bir bildiği vardır ve biz taraftarlara da saygı duyup gelişmeleri izleyip beklemek düşer..!!
Tuncay son iki sezonda toplam 3694 dakika forma giymiş, yani senede ortalama 20 maça falan denk geliyor, bu zaman süresince de milli takıma hiç seçilmedi..! Ve tabii ki özel hayatı, performansı ve donüşü ile ilgili çıkacak çatlak sesler olacaktır hatta var..!! Mesela diyorlar ki;
-Tuncay’a ihtiyac varmı.?
Hayır şu anki Tuncay’a ihtiyacımız yok.! Ama burada tekrar kendini bulacak o “Deli Yürek” Tuncay’a çok ihtiyacımız var..!! Fenerbahçe’nin Sezer Öztürk'e, Orhan Şam’a, Emenike'ye ne kadar ihtiyacı varsa, Tuncay’a da o kadar ihtiyacı var..!?
 -Tuncay ne kadara mal olacak.?
Bu da yeni moda oldu, taraftar ne zamandan beri oyuncu maliyetleriyle bu kadar ilgileniyor ve niye..? Bilet paralarına mı yansıyor? Fenerium alışverişlerine mi? Yapmayın arkadaşlar Guiza’ya yıllık 3,5 milyon € verdik te(bu sezon toplam 15dk+1 gol!) bilet fiyatları sorun olmadi “Cesur Yürek” icin mi sorun olacak, o mu bu kulübe “Yük” olacak..!? Ha bu arada Tuncay Wolfsburg’ta ne kadar alıyor ve burada ne kadar alacağı konuşuluyor o konuda da bir bilgim yok..!! Ama Dia’dan, Bilica’dan Stoch’tan vs daha maliyetli olacağını da sanmam..!? Bakalım bu facebook ve twitter muhasebeciliğinin sonu nereye varacak..!?
-Tuncay’ın Fenerbahçe’den gidişi.?
Bu da başka bir gariplik.!? Biz bu takıma bize küfür eden Tümer’i getirdik, Emre’yi getirdik ve onları içimize sindirdik ama ”O sahadaki biz.!” dediğimiz Tuncay'ı istemiyoruz..!! “A.Yıldırım bedava gitmesine kızdığı bir adamı para vererek geri alır mı.?” Daha iki üç gün önce zamanında deneyip beğenmediğimiz(!) adamı neredeyse 20 milyon € verip alacaktık o zaman A.Yıldırım başkan icin sorun yoktu şimdi mi var..?! Çelişkilere gel.!! A.Kocaman icin havanın durumuna göre intro yapan Antu’nun forumcuları da ayrı bir alem, oralara hiç girmeyelim bile..!!
Sonuç olarak dün kulübe yakın bir yazar olan(hatta en yakını!) Alaattin Metin’in twitter hesabından attığı “Hoşgeldin Tuncay diyebiliriz. Artık top Wolfsburgde. Onlarda evet derlerse Tuncay Şanlı yeniden Fenerbahcemizde. Çok faydalı olacaktır.”  tiwitine bakarak “Tuncay Fenerbahçe’mize cok yakın!” diyebiliriz..!
Ve bence; inşallah geri gelir, cok özledim Cesur Yüreği, oynasa ne olur, yedek kalsa ne olur..?! Tuncay’ın varlığı yeter bu takıma...

1 yorum:

sermed polat dedi ki...

direkt şampiyonlar ligi ve milli takımdan kesik yeme konuları olunca mı hatırladı bu cesur yürek! feneri ? ne oldu askerlik mevzuu .. gelmesin , dönmesin , takımı da yakmasın