11 Haziran 2011

Mehmet Ali Aydınlar'ın Adaylığı..!?

 
Mehmet Ali Aydınlar 29 Haziran'da yapılacak TFF başkanlığı seçiminde aday olduğunu açıklamış..!! NTVSpor'a Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor'un da desteğini aldığını söyleyen M.Ali Aydınlar’ın bu kararı en çok Fenerbahçe’lileri şaşırtmıstır herhalde.!? Bir kere ben çok şaşırdığımı söyleyebilirim..!!
Fenerbahçe Acıbadem Bayan voleybol takımı ile bize tekrar voleybolu sevdiren-izlettiren(kendi adıma konuşuyorum!) ve yıllardır üst üste başarılar kazandıran Mehmet Ali Aydınlar’ın hedefinin bende her Fenerbahçe’li gibi Fenerbahçe Başkanlığı oldugunu düşünüyordum..!!
Israrlara(!) rağmen TFF icin tekrar aday olmayacağını açıklayan Mahmut Özgener’in koltuğuna talip olan ama “birilerinden-biryerlerden” bir türlü izin çıkmadığı için adaylıklarını açıklayamayan Mehmet Atalay ve Göksel Gümüşdağ’ın da adının geçtiği seçimler için “bazıları” da “Haluk Ulusoy” diyormuş..!?
Herşeyden önce sunu söyleyeyim; Haluk ulusoy olmasında kim olursa olsun..!!
Mehmet Ali Aydınlar’ın, tarafsız olsa bile tarafsız olmadığı savunacaklarını, en küçük bir şeyde hatta hiçbir şey olmasa bile suçlanacağını bile bile neden böyle bir karar aldıgını bir türlü anlayamıyorum ancak mevcut adaylar içinde de onun kadar başarılı olabileceğine inandıgım başka biri de yok..!!
İnşallah bu adaylıktan ve olası TFF başkanlığından kendisi ve Fenerbahçe zarar görmez..!?
Son söz olarak ta hayırlısı olsun diyelim..!!

1 yorum:

Aslan BAYSAL dedi ki...

Hayır Mehmet Ali AYDINLAR'ı Fenerbahçeli olduğu için tarafsız olamaz diye daha şimdiden eleştirenler Futbol Federasyonunun başına Çemizgezeksporun başkanınımı getirecekler? zira bu ülkede futbolla ilgilenen herkes şu veya bu şekilde taraftır. Kaldı ki bu ülke haluk ulusoy gibi taraftar değil holigan bir başkan gördü varmı bundan ötesi?