25 Nisan 2010

Her şey güzeldi..!!

Kasımpaşspor 0-1 Fenerbahçe
  • Hava;
İnanılmaz güzel bir hava vardı bugün İstanbul'da..!! Özellikle benim yıllardır özlemini çektiğim gündüz maçına böyle güzel havanın da denk gelmesi (en azından benim açımdan:)) çok güzel oldu..!! Maçtan sonra isteyen Taksim'e aktı..!!
  • Kasımpaşa RTE Stadı;
Maçın başlamasına 20 dakika kala motoru Tepebaşı'nda otoparka bıraktıktan 10 dk sonra stadda yerimi alabildim ve bu stadda nereye oturursanız oturun sahanın heryerini gayet net bir şekilde görebiliyorsunuz..!!
  • Fenerbahçe tribünleri-taraftar;
Maçın ilk düdüğünden itibaren, dakika ve skora bakmaksızın hiç susmadan "Şampiyonluğa giden takım nasıl desteklenir.?" dersi vardı bugün Kasımpaşa'da..!! Geç gelen gol ve kaçan pozisyonlar bile etkilemedi taraftarı..!! Maçın başında ve sonunda bir kaçar dakika BJK'ya cevap niteliğinde yapılan tezahüratlar hariç hep Fenerbahçe'yi desteklediler..!!
Ayrıca yönetime yaptığı bilet jestinden dolayı açılan pankartlar da güzeldi..!!
  • Takım;
Alex'inden Volkan'ına hepsi en üst seviyede mücadele ettiler..!! Özellikle defansta çok iyiydik, bozulan Lugano-Bilica ikilisine Lugano-Bekir ikilisi iyi bir alternatif oldu..!! Hatta böyle devam ederse çok daha iyi olabilir..!! Futbolculardan Özer, Emre, Lugano ve Bekir en göze batanlardı..!! Bekir'in gol atmasına herkes gibi bende çok sevindim ama özellikle ikinci yarı kaçırdıklarımız da düşündürücüydü..!! Maç içinde çok iyi ayağa pas yaptılar, çok iyi top çevirdiler..! Hatta bu sezon son dakikalarını bu kadar rahat izlediğim 1-0'lık bir maç hatırlamıyorum..!!
  • Hakem;
Bunu diyeceğimi kendimden hiç ummazdım ama Cüneyt Çakır'ın çok iyi bir maç yönettiğini düşünüyorum..!! Avantajlar, çaldıkları ve çalmadıkları, oyunculara yaklaşımı ve yardımcıları ile olan uyumu oldukça iyiydi..!!
  • Şimdi;
Şimdi yapacak pek fazla birşey yok, akşamki maçın sonucunun her türlü bize yarayacağını düşünüyorum ama tabii ki gönlümden geçen Galatasaray'ın kazanması..!!
Bekleyip göreceğiz..!!

2 yorum:

steven_stiffler dedi ki...

Stadın beleştepesi de güzel.

Bu arada senin bannera hastayım,müthiş birşey :) Kendin mi çizdin ?

tamchee dedi ki...

Ama polis bugün orada bayaa bi kıllık yapıyordu..!! Bırak maç izlemeyi oradan geçmeye bile izin vermediler..!!
Banner Kerem Hünal'ın hediyesi..!!