5 Nisan 2010

Melekler ve hazımsızlar..!!

Herşeyden önce Aziz Yıldırım'ından Mehmetali Aydınlar'ına, Jan De Brandt'dan Violet Duca'ya, Seda'ya, Çiğdem'e, Gamova'ya, Nati'ye, Eda'ya, Dirickx'e, Nihan'a, Songül'e, Blom'a ve Naz'a, bana-bize olimpik takım sporlarında, şampiyonlar ligi kategorisinde final oynayan ilk Türk takımının taraftarı olma gurunu verdiğiniz için yürekten teşekkürler..!!
Ve lütfen başınızı eğmeyin, inanın bu sene diğer branşlarda şampiyonluklar da kazansak, bilmem kaç yıldır alamadığımız kupaları da alsak, asla ama asla sizin bize yaşattığınız gurur gibisi olmayacaktır.!!
Bu başka birşey, bu "Spor Kulübü" olmak..!!
Bakmayın siz Türkiye'deki diğer büyük takım taraftarlarının ve QTM'nın satılık kalemlerinin dün akşamdan itibaren sanal alemde ve gazetelerinde sergiledikleri hazımsız davranışlara..!! Yemin ederim akılları çıkmıştır son set öncesi..!! Çubuklu sayesinde hepsi birer duayen oldular, yıllardır giydikleri çeşitli formalara Volley Bergamo formasını da eklediler..!!
Hepsine tebrikler..!!
Aslında onlara(özellikle sarı-kırmızı parçalı olanlara!) hak vermiyor da değilim, adamlar bizimle yaptıkları maçlardan sonra en az on gün ortalarda gözük(e)medikleri için Fenerbahçe'nin olası bir mağlubiyetinde hemen salyalarını akıta akıta içlerindekini ezikliği kusma ihtiyacı hissediyorlar..!!
Neyse, boşverelim onları..!!
Kızlarımız bu akşam Türkiye'ye dönüyorlarmış, şimdi bize düşen gidebilecek olanların melekleri karşılamak için orada olması yada ilk maçlarında tribünleri tıklım tıklım doldurmaktır..!!
çünkü onlar bunu fazlasıyla hakettiler..!!

Hiç yorum yok: