23 Nisan 2010

Ver 120'yi sev semtini..!!

"Kasımpaşa'nın menfaatleri her zaman için ön plandadır, Fenerbahçe, Beşiktaş veya Galatasaray'ın olması bizim için fark etmez..!!
Arz ve talebe göre fiyatları belirleriz..!!"
Kasımpaşaspor futbol şube sorumlusu Mehmet Süha Sidal
Kasımpaşa yönetimi tarafından 120 TL olarak açıklanan biletler kulübümüz tarafından satın alınıp aradaki fiyat farkını makul bir seviyeye çekilerek 50 ve 80 liradan satışa sunulacak..!!
Fenerbahçe Spor Kulübü
Kasımpaşaspor'un Fenerbahçe için çok önemli olan bu maçta belirlediği "kurnaz" fiyat politikası karşısında kulübümüz herhalde dünyada eşi benzeri bulunmayan bir uygulamaya giderek pahalı biletleri satın alarak taraftarına daha uygun(%60-70 daha ucuz.!) bir şekilde satmaya karar vermiş..!!
Hürriyet'te verdiği röportajda kendisinin Beşiktaş taraftarı olduğunu açıklayıp, Kasımpaşa'nın BJK ile oynarken 50 lira olan bilet fiyatlarının Galatasaray ve Fenerbahçe ile oynarken neden 120 lira olduğunu anlatmaya çalışan Süha Sidal adlı bu "şark kurnazına" acaba sizde bu gün Çarşı tayfası ile federasyon binasına kadar yürüdünüz mü diye sorup, Pazar günkü maç için bizi bu denli motive ettiği için de teşekkürlerimi sunarım..!!
Hayır bir de kulüplerinin resmi internet sitesine koydukları introya "Semtini sev, Takımını destekle, tribündeki yerini al" yazmazlarmı..!?
Taraftarının cebinde 120 yoksa neyi sevsin Beşiktaş'lı Süha.!?
Hele bi anlat bakalım..!?

Hiç yorum yok: