21 Şubat 2010

Kupa Bizim..!!

Fenerbahçe 72-68 Mersin Büyükşehir Bld.
Maçın MVP'sinin Tarrance Kinsey'in olduğu final maçını yaptığım "totem" gereği izlemedim(gerçi dangalağın biri "abi mersin devreyi önde kapadı ehü ehü.!" diye kıllık yaptı ama.!)..!!
Rakamlara bakınca maç baştan sona büyük çekişmeye sahne olmuşa benziyor, fark iki takım lehinede pek açılamamış..!! Periyodlar 20-23, 42-40, 55-56 maç sonucuda 71-68 yani kısaca izlenesi bir maçmış..!!Bu arada Mersin'i de kutlamak gerek, ne büyük paralarla yönetilen kulüp ve müessese takımlarının olamadığı yerde olup finalde oldular ve dişe diş mücadele ettiler, gerçekten tebrikler..!!
Ve tabii ki Türk Telekom'u ve Efes Pilsen'i eleyip finale gelen, finalde de Mersin Büyükşehir Bld'yi yenerek bu kupayı 43 yıl sonra kulübümüze kazandıran oyuncularımızı tebrik ederim..!!
Ama buna rağmen, yinede, ısrarla Tanjevic istifa..!!

3 yorum:

Gürkut Gürsoy dedi ki...

Sonuçta kupayı kazandık. Tüm takıma tebrikler. 3 gün zorlu maçlar, iyi mücadele ve kupa. Ancak Çekleri 2-0 dan 3-2 yendiğimizde, Hırvatları penaltılarla elediğimizde nasıl FT istifa demeye devam ettiysek, bir kupa ve 10 günlük performans kimseyi yanıltmasın. Tanjeviç en kısa zamanda gönderilmelidir. Sezon sonu ya da ortası. Ama gelecek sezon Tanjeviç olmamalıdır.

Adsız dedi ki...

Evet herşeye rağmen Tanjeviç İstifa :) "abi mersin devreyi önde kapadı ehü ehü.!" sözünü söyleyen zatın takımını tahmin etmek pek zor değil galiba :)

tamchee dedi ki...

Mersin Büyükşehir Bld. değil..!!
:D:D