11 Şubat 2010

Bursaspor 3-1 Fenerbahçe

Eksiklerden mi, ilk maçta alınan 3-0'lık galibiyetin rehavetinden mi yoksa Daum'un oyuncularını bu maça motive edememesinden mi bilinmez ama inanılmaz kötü bir Fenerbahçe izledik..!!
Ben turu geçeceğimizi ama büyük olasılıkla yenileceğimizi(aynen Antalya maçında olduğu gibi.!) düşünüyordum ama bu kadar kötü bir futbol kesinlikle beklemiyordum..!!
Tamam maçın başında kaçan 1-2 gol pozisyonumuz vardı ama 51'inci dakikaya kadar da başka bir numaramızda yoktu, onuda ispanya gol kralımız piç etti zaten..!!
Bursaspor hocasından, futbolcusuna ve taraftarına kadar inanmışlardı, 18'inci dakikada Vederson'un ikramından gelen golle iyice hırslandılar ve 64'üncü dakikaya kadar harika mücadele ederek skoru 3-0'a getirdiler..!!
Hakem Cüneyt Çakır verdiği penaltı kararında sonuna kadar haklı, 60'lı dakikalarda ise Deniz'in kafa topuna çıktığın ve eliyle topa temas ettiği pozisyonda ise penaltıyı vermeyerek hatalı duruma düştü..!! Aynı zamanda bence 2'inci sarıdan H.Cimşir'i ve Dos Santos'u oyundan atmalıydı..!!
Bu skor ve oyun Antalya maçıyla birlikte başlayan iyi ve mücadeleci futbolumuza hiç yakışmadı ama inşallah "nazar boncuğu" olur(olsun lütfen!)..!!

1 yorum:

MuL€ dedi ki...

nazarlık konusunda katılıyorum da manisa deplasmanı zor olacak..inşallah hayırlısı olur