6 Şubat 2010

İşine gelince "yumuşaklar", gelmeyince "kasaplar"..!!

"Şunu görüyorum ki saha içinde tabir çok hoşuma gitmese de “kasap” diye taraftar tarafından adlandırılan futbolcular çok vicdansızca yıldız futbolcuları tekmeleyerek durdurmaya çalışıyorlar..!!"
Adnan Polat
Kardeşim adamların başkanı akıllı, bizimki gibi iş işten geçtikten sonra değil zoru görünce başlatıyor yangını..!!
Şimdi devre arası transfer şampiyonu(o da ne demekse.!) ama forvetsiz Galatasaray'ın başkanı ve yardımcısının yaptıkları "yıldız futbolcu korunmalı.!" açıklamaları, hatta Adnan Polat'ın daha da abartarak demecinde "kasap" tabirini de kullanması maçtan önce olası yenilgiye kılıf olacaktır..!!
Çıkıpta hiçbir Galatasaray'lı "kardeşim bu takımda zaten mevcut forvetlerimiz sakat, sen gittin mal bir kaleciyi tutmak adına eldeki tek forveti de yolladın.!" diyemediği-diyemeyeceği için olası suçlu-suçlular belli, Antalyaspor'lu ve Kayserispor'lu futbolcular ve onların sertliklerine göz yuman hakemler..!!
Kayserispor ve Galatasaray arasında Ali Turan transferi ile başlayan gerginlik, Galatasaray'lıların açıklamalarına Kayserispor'un resmi sitesinden verdiği cevapla iyice gerilip tuhaflaştı, inşallah akşamki maçta daha da saçmalayıp işin içine sıçmazlar..!!
"Merkez hakem komitesi’ni ve hakemleri uyarmak sayın Adnan Polat’ın hakkı değildir. Bu açıklamalar bir hak arayışı olamaz, olsa olsa bir haksızlık isteğidir. Sayın Polat bilmelidir ki, yıldız oyuncuya sahip tek kulüp Galatasaray değildir. Her zor maçtan önce rakibi, hakemi baskı altında tutma gayreti, futbola zarar vermekten başka bir şey olamaz..!!"
Kayserispor Kulübü
Ulan aslında Erman Toroğlu Maratonda devam etseydi bu malzemelerle ne bombalar yapardı bea..!?

2 yorum:

todor dedi ki...

muhtemelen iki kulüp arasında ali turan gerginliği olmasa, adnan polat maçtan 3 gün önce makakulaya da bir teklif yapıldığı haberini salacaktı medyadaki uşakları vasıtasıyla, tabi maç bittikten 2 saat sonra kimse gündeme getirmeyecekti. alıştık polat ın manipülasyonlarına ama bazen de ters tepiyor böyle, veriyorlar 1 puanı eline, gönderiyorlar....

Adsız dedi ki...

:) Yıldız oyuncu korunmalı diyorlarya normal oyuncuyu neden korumuyrosun ? Daha doğrusu korumak ne ? Faulse faul değlise değil. Herkese faulse faul değilse değil. Koruma derken şöyle oluyor herhalde Kazım Servet'in yanından koşarak geçerken Servet düşerse 'Aman servetim birşey mi oldu?' diyip oyunu durdurmakmıdır.. Kepaze bunlar ya. - Dipnot 0-0 biten bir maç-:)