23 Şubat 2010

Asıl size Yuh..!!

Kim ne derse desin, ne kadar kötü- beceriksiz olursa olsun, gol kaçırsın, gol yesin, oyundan atılsın vs. ama üzerindeki forma sarı-laci çubuklu olduğu sürece Kadıköy'de bu tepki olmasın..!!
Söz konusu sadece Güiza değil, dün Alex'ti, bugün Güiza, yarın Semih'te olur-olabilir, ama tepki yanlış, en azından tepkinin şekli yanlış..!!
En basitinden benim bu blogda Güiza hakkında düşündüklerimi iyi kötü takip eden bilir, kendisinden pek haz etmem ama o formayı giydiği sürecede kendisini elimden geldiğince desteklerim ve en azından kendi stadımda "si***r geet göizzaaağğ" diye böğürmem..!!
Şimdi yıllarca attığı goller ile değil üzerinde dünyanın en güzel, en kıymetli formasıyla ağlarken hatırlanacak Güiza, ve bu mutluluktan değil oynadığı takımın tafartarının(onlar kendilerine öyle diyor.!) hıyarlığından..!!
Ve bu adam en kötü ihtimalle bu sezonun sonuna kadar bizim forvetimiz, bizim oyuncumuz, bizden biri..!!Hayır adamı maçın başlarında daha skor 1-0 iken kaçırdığı pozisyondan itibaren yuhalamanaın anlamı nedir.? Ulan bu stadta bu kadar tepkiyi Galatasaray'lısı, Beşiktaş'lısı görmedi be, adam çıkmazdan 2 dakika önce gol atsa sevinmeyecekmiydiniz, Bursa'da son dakikada o golü attığında sevinmedinizmi..?!
Yazıklar olsun diyorum size, başkada birşey demiyorum..!!
Gerçi Güiza'yı yuhalayanlardan çok onu en azıdan bu maçta ilk 11 oynatan Daum'a kızmak lazım, adam Lille ile oynanan maçta kötü bir performans ortaya koymuş, daha bir iki gün önce çocuğunun annesi olan eski karısı hakkında "orospu" diye haberler çıkmış, bu maçta oynatma işte, hatta izin ver gitsin kafasını toplasın sende maça Semih veya Gökhan'la başlarsın..!!
Ama yok Daum bu vardır bi bildiği..!!
Bu arada maç esnasında Semih'i oyuna alması için bağıran taraftarlar ile de tartışmışya(Semih-Güiza değişikliğinden 5 dk. önce.!) hiç bir şey diyemiyorum..!!
Ayrıca Ertuğrul Sağlam'ı ve Bursa'yı tebrik ederim..!!

3 yorum:

C3Moi dedi ki...

daum'un yaptığı iş utanç verici

Adsız dedi ki...

%100. Guiza'dan hazzetmeyebiliriz. Ama maçtaki tepki çok yanlıştı çok. Özür dilenmesi gerekir./ Antu' 24 Şubat'ta yani bugün Samandıra'da birlik olma zamanı dedi. Sonucu iyi olur inşaallah.. Yakışmaz bize. 3 kuruşluk siyah beyaz sarı kırmızı köpeklere malzeme vermemiz lazım. Pusuda bekliyor şerefsizler..

Adsız dedi ki...

Sorry Guiza diye bir site açmışlar..