28 Haziran 2009

Pazar postası..!!

Son günlerde çıkan Guiza=F.Tekke+10milyon€ takasıyla ilgili bir soru üzerine, Daniel Guiza’nın bu sezon Türkiye’de daha faydalı olacağına dikkat çeken teknik direktör Christoph Daum, “Onun yerine alabileceğimiz bir başka oyuncuya daha çok para vermek durumunda kalabiliriz..! Guiza’yı elimizde tutmamız gerekiyor..! 3 ayrı cephede mücadele edeceğiz, bu yüzden geniş kadro kurmalıyız..!!” diyerek takımda kalması yönünde görüş belirtmiş..!!
Daum'da İspanyol'u herhalde benim gibi değerlendiriyor, ben geçen sezonun son haftalarında gösterdiği performansla Guiza'nın takıma alıştığını ve bu sene daha faydalı olacağını düşünüyorum..!!
Fenerbahçe Poulsen'i ve eşini(ulan hatuna 5'i biryerde bile taktık anasını satayım..!!) ikna edemeyince hedef değiştirip 29 yaşındaki Brezilyalı orta saha oyuncusu Fabio Simplicio'yu kulübü Palermo'dan resmen istemiş..!!
Palermo'luların cevabı ise "10milyon €'yu görelim ölelim" olmuş..!!
Bu arada yerini bir türlü dolduramadığımız M.Aurelio'ya(bonservisinde 10milyon€'dan 1,5milyon€'ya inmesine rağmen..!!) Fenerbahçe'den başka talip yokmuş..!!
İç transferde Volkan Demirel ile 1,8milyon€'ya anlaşılmış..!!
Volkan Pazartesi günü İstanbul'da takımın yeni sezon çalışmalarına katılacakmış..!! Daum bu parayı verdiriyorsa, Volkan'ı pekte rahat bir sezonun beklediği söylenemez herhalde..!?
Pazartesi günü yeni sezon çalışmaları için Samandıra'da toplanacak Fenerbahçe'de hala Aragones ile olan sözleşme "duygusal nedenlerden dolayı" fesh edilemediği için Daum'la resmi anlaşma yapılamadı..!!
Bu yüzden sezonun ilk çalışmalarını büyük olasılıkla Aykut hoca yaptıracak..!!
"Kimsenin buna bir itirazı olacağını sanmam..!!"

2 yorum:

Bhut_Jolokia dedi ki...

Guiza Rusya'ya gitmek istemeyince yatmış transfer

Gala's dedi ki...

sağa koyduğunuz vuvuzela butonu için teşekkürler listemize ekliyoruz. bloga sürekli bekleriz