18 Haziran 2009

Lugano, Diego Alfredo Moreno Lugano..!!

Fenerbahçe'ye geldiği günden beri hırsı ve mücadeleci oyun anlayışıyla taraftarın sevgilisi oldu..!! Büyük takım, küçük takım ayrımı yapmadan her maçta aynı oyununu sergiledi.!! Sadece defansta değil ofanstada takımına hep faydalı işler yaptı..!! Geçtiğimiz sezon sözleşmesinin son senesi olduğu için menejerininde(evet Figer domuzu..!!) katkılarıyla özellikle İtalyan takımlarının adı hep onu izlerken yada transfer etme çalışmalarına başlarken telaffuz edildi..! Sezonun bitmesinin üzerinden haftalar geçmesine rağmen hala hangi takıma transfer olacağı belli olmayan Lugano için şimdi son bir görüşme talebi olmuş Figer'in..!
Her zaman söylerim hiçbir futbolcu Fenerbahçe'den büyük değildir, Lugano'da öyle ama bence yönetim bu sene defansta Bilica-Lugano ikilisini bu taraftara izlettirmeli..!!Bir yanımda Gündüz Feneri'ne katılmıyor değil evet biraz burnu sürtülmeli ama bunu sonuçta kalsa güzel olmazmı bea..!! Şöyle gözlerini kocaman kocaman açıp rakibinin-hakemin üzerine yürümesini, Bjk tirübünlerine parmaklarıyla 8 yapmasını, dünyanın en iyi forvetleri sıfatıyla Şükrü saracoğlu'na gelen rakiplerine nefes aldırmamasını özlemezmiyiz giderse..!!

2 yorum:

Adsız dedi ki...

O bizim asi ruhumuz. Bende bir defansa bu kadar para verilmez diyenlerdenim fakat iş lugano olunca değişiveriyor. çok seviyoruz çok... umarım kalır.

Fenerbahceliyiz.biz dedi ki...

Daum son sezonunda Lugano'yu transfer etmeyi düşündüğü için şimdi imkan olursa onunla çalışmak isteyebilir. Diğer yandan Lugano'nun dengeleri altüst edecek talepleri varsa Lugano'da ısrarcı olmanın da alemi yok. Neticede Galatasaray maçında çok kötü bir reklam yaptı kendi adına. Türkiye'de futbolcuların Fenerbahçe'nin futbolcusu olması bile başlı başına bir suç kabul edilirken Lugano'nun Galatasaray maçında oluşan kötü imajını Fenerbahçe forması altında silmesi çok ama çok zor. Bu durumda da normal şartlarda takımını 5-6 maç yalnız bırakacağına 10 maç yalnız bırakıp takıma büyük zarar vermesi de imkan dahilinde. Kısaca iki ucu pis değnek. Hayırlısı olsun diyelim...